Zoo

7.4 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Zoo

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Zoo. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Zoo
Seizoen 2 van deze wereldwijde thriller gaat verder waar hij gebleven was, met Jamie (Kristen Connolly) vermist en het team op zoek naar een luipaardwelp die de sleutel kan vormen voor het genezen van de dierlijke mutatie. Ondertussen is het gedrag van de dieren geëscaleerd en zijn ze begonnen met het vernietigen van infrastructuur in een poging om de planeet onbewoonbaar te maken voor mensen. De groepsdynamiek verandert met de toevoeging van Dariela (Alyssa Diaz), een sterke legermilitair wiens eenheid een verontrustende nieuwe ontwikkeling te zien kreeg. De spanningen stijgen als het team een mysterieuze vreemdeling Logan (Josh Salatin) tegenkomt en Jackson (James Wolk) begint abnormale symptomen te ervaren. Ook met Billy Burke, Nora Arnezeder en Nonso Anozie.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Acteurs: James Wolk, Kristen Connolly, Nora Arnezeder, Nonso Anozie en Billy Burke
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 21 maart 2018
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Zoo:

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van Zoo. In Zoo is in sommige scènes het bergmassief de Kilimanjaro te zien. Maar in welk land ligt de Kilimanjaro?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Barrier
The Barrier
03x13
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_Nostromo
13 apr 2018 11:41 -
Heeee ik wist niet dat er 2e seizoen was , ik ben benieuwd
Reageer
avatar_svandenberg86
13 apr 2018 11:51
Er is zelfs een seizoen 3 ;)
Seizoen 4 zal er niet komen, serie is gecanceld...
Reageer
avatar_nancy5279
14 apr 2018 21:19 -
Ik hoop dat ik deze seizoen mag winnen ik keek altijd al naar seizoen 1 op RTL4 maar ik vond ook dat er een raar open einde was. En ik had al een vermoeden dat er wel een vervolg seizoen zou komen. Maar die kwam jammer genoeg nooit op RTL4 en ik wil toch weten hoe het echt verder gaat want ik hou erg veel van deze serie. Vanwege de spanning en het goede verhaal maar ik haat open eindes waarbij je gaat afvragen hoe het verder zal gaan en dat je het dan niet weet omdat de vervolg er niet op uitgezonden werd.
Reageer
avatar_jacquelinexxs
15 apr 2018 07:48 -
Wauw dat is een super leuke prijs de natuur is schitterend.
Prachtige dieren.
Reageer
avatar_Anneliese
15 apr 2018 16:29 -
Ik doe heel graag mee :)
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een WhatsApp-spel. We geven er twee weg. Doe mee en maak kans op deze leuke online games!
Vandaag, 15:00
Acteur Idris Elba sprak zich eerder al uit over een film over de Britse detectiveserie Luther, nu hint hij weer naar een mogelijke film.
Vandaag, 13:00
1
Netflix Nederland & België heeft via een trailer de nieuwe lanceerdatum van de interactive special van Unbreakable Kimmy Schmidt bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Alle seizoenen van de Amerikaanse misdaadserie Dexter zijn nu exclusief te bekijken op Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
2
Netflix heeft toch een zesde seizoen van The Crown aangekondigd, het aankomende vijfde seizoen zou eigenlijk de laatste zijn geweest.
Vandaag, 09:00