Virgin River

8.2 / 10
40 min
Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/54afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min2019 - heden
Genres:Romantiek
Netwerk:Netflix
Virgin River is een Amerikaanse romantiekserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 6 december 2019.

Melinda Monroe wil na een groot drama haar leven een nieuwe start geven. Ze reageert dan ook op een advertentie om in het afgelegen dorpje Virgin River aan de slag te gaan als verpleegkundige. Het leven in het kleine stadje blijkt al snel niet zo eenvoudig te zijn als ze had verwacht en Melinda moet haar eigen problemen zien op te lossen voor ze Virgin River als haar thuis kan zien.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 12
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 12
Seizoen 5

Populaire reacties (10)

avatar Christophe
8
12 dec 2019
De sfeer van ‘het buitenleven’ zit helemaal goed, het tempo loopt lekker, de acteurs zijn sympathiek en de sets zijn prachtig, je waant je echt in Virgin River. Dank u, Netflix, want dit is echt guilty pleasure televisie! Omdat het script op een boekenreeks is gebaseerd (van auteur Robyn Carr) loopt alles op rolletjes. De plot is rijk en meeslepend. Kort samengevat: jonge vrouw uit de grote stad met een verborgen verleden, verhuist naar afgelegen dorp en vindt daar opnieuw zin in haar leven. Alexandra Breckenridge rocks! Dat deed ze in ‘The Walking Dead’ en ook in ‘This is us’, en nu doet ze het weer. Lov Het is 13+ in plaats van 7+, dus het is niet allemaal rozengeur en maneschijn, de hoofdpersonages zijn getekend door het leven. Ze ervaren ook best wel heftige gevoelens van verlies en verdriet. Dat maakt het allemaal echt en mooi. Elke serie heeft een zwakke plek, en in Virgin River is dat éne kleine minpuntje Annette O’Toole, die naar mijn mening net iets te veel een typetje neerzet bij haar vertolking van de rol van burgemeester. Gelukkig is zij de enige. De andere acteurs zijn top vind ik, ook de slechterikken (ja, die zijn er) worden niet als bordkartonnen personages, maar als levensechte mensen afgebeeld. Dit is een feelgood versie van ‘Ozark’, haha! Ik kijk alvast uit naar een tweede seizoen.
avatar Buks44
10
19 nov 2020
Super leuke serie, een kop thee en verder lekker meeleven!!

Vergelijkbare series

Virgin River