Virgin River

8.1 / 10
40 min
Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Christophe
8
12 dec 2019 12:04 - 22 sep 2021 04:49
De sfeer van ‘het buitenleven’ zit helemaal goed, het tempo loopt lekker, de acteurs zijn sympathiek en de sets zijn prachtig, je waant je echt in Virgin River. Dank u, Netflix, want dit is echt guilty pleasure televisie! Omdat het script op een boekenreeks is gebaseerd (van auteur Robyn Carr) loopt alles op rolletjes. De plot is rijk en meeslepend. Kort samengevat: jonge vrouw uit de grote stad met een verborgen verleden, verhuist naar afgelegen dorp en vindt daar opnieuw zin in haar leven. Alexandra Breckenridge rocks! Dat deed ze in ‘The Walking Dead’ en ook in ‘This is us’, en nu doet ze het weer. Lov Het is 13+ in plaats van 7+, dus het is niet allemaal rozengeur en maneschijn, de hoofdpersonages zijn getekend door het leven. Ze ervaren ook best wel heftige gevoelens van verlies en verdriet. Dat maakt het allemaal echt en mooi. Elke serie heeft een zwakke plek, en in Virgin River is dat éne kleine minpuntje Annette O’Toole, die naar mijn mening net iets te veel een typetje neerzet bij haar vertolking van de rol van burgemeester. Gelukkig is zij de enige. De andere acteurs zijn top vind ik, ook de slechterikken (ja, die zijn er) worden niet als bordkartonnen personages, maar als levensechte mensen afgebeeld. Dit is een feelgood versie van ‘Ozark’, haha! Ik kijk alvast uit naar een tweede seizoen.
Reageer
avatar_sarlottje
7.2
09 dec 2019 22:18 -
Ligt het aan mij of doet deze serie denken aan de serie Hart of Dixie?
Reageer
avatar_Buks44
10
19 nov 2020 21:22 -
Super leuke serie, een kop thee en verder lekker meeleven!!
Reageer
avatar_Sproet2jes
6.3
03 jan 2021 10:27 - 10 jan 2021 21:20
Prachtige vivid beelden ( waarvan je de neiging krijgt: bergshoes aan te trekken & flinke natuurwandelingen te maken)
Mel Monroe (Alexandra Breckenridge) in S.01 ergerde ik me ontzettend aan haar, oppervlakkig en uitdrukkingsloos hoop dat ze in 2de Seizoen beter gaat spelen..
Jack (Martin Henderson♡) daarin tegen heerlijke acteur. Doc en Hope zetten hun karakters ook erg goed neer. Het is voor mij echt een guilty pleasure serie. Tikkie zoetsappig nog net geen Hallmark. :)
p.s. Halverwege S.02. en valt niet tegen, Mel speelt n stuk overtuigender, meer mimiek.
Reageer
avatar_Pablaroughskirt
9
10 dec 2019 10:26 -
Heel zoet en voorspelbaar maar wel mooi gemaakt en lekker behapbaar.
Reageer
avatar_samanthaswarts
10
16 dec 2019 21:42 -
Zeker een leuke serie
Reageer
avatar_MissRoos
-
12 dec 2019 13:09 -
Heel leuke serie,
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Virgin River