V-Wars

-
50 min
Sciencefiction
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2018 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2018 - heden
Netwerk:Netflix
V-Wars is een Canadese science-fictionserie van de zender Netflix. De serie ging in première in 2018.

Dr. Luther Swann ziet zijn beste vriend veranderen in een vampier. Als meer mensen geïnfecteerd raken met het "vampierenvirus", ontketent zich een epidemie en een oorlog tussen de wezens en de mens.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie V-Wars.

Nieuws (3)

Creepshow, Lodge 49, Stella Blómkvist, Temple, start- en premièredatums van november, een prijsvraag, een column en nog veel meer nieuws uit de week van 28 oktober tot en met 3 november.
ma 4 november
V-Wars is een Canadese sciencefictionserie van Netflix. De hoofdrol in de serie is voor Ian Somerhalder, vooral bekend van zijn optreden als Damon Salvatore in The Vampire Diaries, dat ook te zien is op Netflix.
vr 1 november
1
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 18 tot en met 24 juni voor je op een rijtje gezet.
25 jun 2018