V-Wars

7.2 / 10
50 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Sciencefictionserie V-Wars in december bij Netflix

V-Wars is een Canadese sciencefictionserie van Netflix. De hoofdrol in de serie is voor Ian Somerhalder, vooral bekend van zijn optreden als Damon Salvatore in The Vampire Diaries, dat ook te zien is op Netflix.

Dr. Luther Swann (Ian Somerhalder) ziet zijn beste vriend Michael (Adrian Holmes uit Arrow) veranderen in een vampier. Als meer mensen geïnfecteerd raken met het ‘vampierenvirus’, ontketent zich een epidemie en een oorlog tussen deze wezens en de mens. Wanneer er steeds meer mensen besmet raken, groeit Michael uit tot de leider van een ondergronds genootschap van vampiers.

8509 Vwars
Ian Somerhalder

De serie over het levensgevaarlijke virus werd oorspronkelijk aangekondigd door Entertainment One. Maar Netflix nam de rechten over. De regisseur is Brad Turner (The Shannara Chronicles). V-Wars is vanaf 5 december te zien op Netflix. Er is nog geen trailer, maar Netflix heeft wel onderstaande foto's vrijgegeven.

Vorige aflevering
Bloody but Unbow'd
Bloody but Unbow'd
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
02 nov 2019 09:02 -
Ow, eindelijk! Vroeg me al af wanneer de serie eindelijk eens zou worden uitgezonden. Now we know (:
Reageer

Laatste nieuws

Tijdens [email protected] zijn de premièredatums en de eerste beelden gedeeld van de nieuwe seizoenen van The Walking Dead series.
Gisteren, 13:00
Netflix heeft tijdens een Comic-Con @Home panel de premièredatum van het zesde seizoen van Lucifer aangekondigd.
Gisteren, 12:00
Een acteur voegt zich bij de cast van Dead Ringers, gebaseerd op de gelijknamige film. De rol van briljante wetenschapper Tom is vervult.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Amazon Prime Video heeft een nieuwe serie besteld. De serie is een bewerking van de gelijknamige bestseller van Neil Gaiman.
donderdag, 16:00
Prijzen, er is al veel over gezegd en gezwegen, maar waar ik soms verbaasd over sta zijn de nominaties die zo overduidelijk ‘vreemd’ (bij een gebrek aan een ander woord) zijn dat mijn wenkbrauw ver omhooggaat, zelfs verder dan mijn haargrens.
donderdag, 15:00
8