V-Wars

7.3 / 10
50 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Sciencefictionserie V-Wars in december bij Netflix

V-Wars is een Canadese sciencefictionserie van Netflix. De hoofdrol in de serie is voor Ian Somerhalder, vooral bekend van zijn optreden als Damon Salvatore in The Vampire Diaries, dat ook te zien is op Netflix.

Dr. Luther Swann (Ian Somerhalder) ziet zijn beste vriend Michael (Adrian Holmes uit Arrow) veranderen in een vampier. Als meer mensen geïnfecteerd raken met het ‘vampierenvirus’, ontketent zich een epidemie en een oorlog tussen deze wezens en de mens. Wanneer er steeds meer mensen besmet raken, groeit Michael uit tot de leider van een ondergronds genootschap van vampiers.

8509 Vwars
Ian Somerhalder

De serie over het levensgevaarlijke virus werd oorspronkelijk aangekondigd door Entertainment One. Maar Netflix nam de rechten over. De regisseur is Brad Turner (The Shannara Chronicles). V-Wars is vanaf 5 december te zien op Netflix. Er is nog geen trailer, maar Netflix heeft wel onderstaande foto's vrijgegeven.

Vorige aflevering
Bloody but Unbow'd
Bloody but Unbow'd
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
02 nov 2019 09:02 -
Ow, eindelijk! Vroeg me al af wanneer de serie eindelijk eens zou worden uitgezonden. Now we know (:
Reageer

Laatste nieuws

Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
zondag, 12:00
1
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
zondag, 10:00