V-Wars

7.2 / 10
50 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Trailer van Netflix-serie V-Wars

V-Wars is een nieuwe Canadese horrorserie van Netflix. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen van een uur.

De vampierenserie met Ian Somerhalder (bekend van The Vampire Diaries) in de hoofdrol is vanaf donderdag 5 december te zien bij de streamingdienst. Somerhalder speelt Dr. Luther Swann. Zijn vriend Michael Fayne (Adrian Holmes) verandert in een vampier. Als meer mensen geïnfecteerd raken met het ‘vampierenvirus’, ontketent zich een epidemie en een oorlog tussen deze wezens en de mens. Wanneer er steeds meer mensen besmet raken, groeit Michael Fayne uit tot de leider van een ondergronds genootschap van vampiers.

V-Wars is gebaseerd op de stripboeken van Jonathan Maberry en Alan Robinson. De regisseur is Brad Turner (The Shannara Chronicles). De serie is vanaf 5 december te bekijken bij Netflix en er is nu een trailer verschenen.

Vorige aflevering
Bloody but Unbow'd
Bloody but Unbow'd
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Tijdens [email protected] zijn de premièredatums en de eerste beelden gedeeld van de nieuwe seizoenen van The Walking Dead series.
Gisteren, 13:00
Netflix heeft tijdens een Comic-Con @Home panel de premièredatum van het zesde seizoen van Lucifer aangekondigd.
Gisteren, 12:00
Een acteur voegt zich bij de cast van Dead Ringers, gebaseerd op de gelijknamige film. De rol van briljante wetenschapper Tom is vervult.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Amazon Prime Video heeft een nieuwe serie besteld. De serie is een bewerking van de gelijknamige bestseller van Neil Gaiman.
donderdag, 16:00
Prijzen, er is al veel over gezegd en gezwegen, maar waar ik soms verbaasd over sta zijn de nominaties die zo overduidelijk ‘vreemd’ (bij een gebrek aan een ander woord) zijn dat mijn wenkbrauw ver omhooggaat, zelfs verder dan mijn haargrens.
donderdag, 15:00
8