V-Wars

7.4 / 10
50 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Trailer van Netflix-serie V-Wars

V-Wars is een nieuwe Canadese horrorserie van Netflix. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen van een uur.

De vampierenserie met Ian Somerhalder (bekend van The Vampire Diaries) in de hoofdrol is vanaf donderdag 5 december te zien bij de streamingdienst. Somerhalder speelt Dr. Luther Swann. Zijn vriend Michael Fayne (Adrian Holmes) verandert in een vampier. Als meer mensen geïnfecteerd raken met het ‘vampierenvirus’, ontketent zich een epidemie en een oorlog tussen deze wezens en de mens. Wanneer er steeds meer mensen besmet raken, groeit Michael Fayne uit tot de leider van een ondergronds genootschap van vampiers.

V-Wars is gebaseerd op de stripboeken van Jonathan Maberry en Alan Robinson. De regisseur is Brad Turner (The Shannara Chronicles). De serie is vanaf 5 december te bekijken bij Netflix en er is nu een trailer verschenen.

Vorige aflevering
Bloody but Unbow'd
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.
Vandaag, 15:00
Actrice Reese Witherspoon heeft een trailer van de nieuwe Hulu-serie Little Fires Everywhere gedeeld.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ werkt aan de thrillerserie Severance. Eerder werd al bekend dat Patricia Arquette de tegenspeelster is van Adam Scott in de serie. Ben Stiller gaat de serie produceren.
Vandaag, 10:00
American Dad! is een Amerikaanse animatieserie van de zender TBS (voorheen FOX). De serie ging in première in 2005 en inmiddels zijn er al zestien seizoenen verschenen.
Vandaag, 09:00
In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
Gisteren, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00