V-Wars

7.3 / 10
50 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Trailer van Netflix-serie V-Wars

V-Wars is een nieuwe Canadese horrorserie van Netflix. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen van een uur.

De vampierenserie met Ian Somerhalder (bekend van The Vampire Diaries) in de hoofdrol is vanaf donderdag 5 december te zien bij de streamingdienst. Somerhalder speelt Dr. Luther Swann. Zijn vriend Michael Fayne (Adrian Holmes) verandert in een vampier. Als meer mensen geïnfecteerd raken met het ‘vampierenvirus’, ontketent zich een epidemie en een oorlog tussen deze wezens en de mens. Wanneer er steeds meer mensen besmet raken, groeit Michael Fayne uit tot de leider van een ondergronds genootschap van vampiers.

V-Wars is gebaseerd op de stripboeken van Jonathan Maberry en Alan Robinson. De regisseur is Brad Turner (The Shannara Chronicles). De serie is vanaf 5 december te bekijken bij Netflix en er is nu een trailer verschenen.

Vorige aflevering
Bloody but Unbow'd
Bloody but Unbow'd
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00