Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Netflix cancelt twee series

Netflix heeft bekend gemaakt dat V-Wars en October Faction geen tweede seizoen krijgen.
Netflix heeft V-Wars met Ian Somerhalder in de hoofdrol al na één seizoen gecanceld. In V-Wars volgen we Dr. Luther Swann die zijn beste vriend ziet veranderen in een vampier. Als meer mensen geïnfecteerd raken met het "vampierenvirus", ontketent zich een epidemie en een oorlog tussen de wezens en de mens. De exacte reden van de cancel heeft Netflix niet bekend gemaakt, maar waarschijnlijk kon de serie niet genoeg kijkers aan zich binden sinds de lancering op Netflix in december.



Ook October Faction krijgt geen tweede seizoen van Netflix. De serie kon ook geen goede cijfers overleggen sinds hun debuut in januari. October Faction ging over de gepensioneerde monsterjagers Fred en Deloris Allen die terugkeren naar hun geboortestad in de staat New York met hun tienerkinderen na de dood van een familielid, maar ontdekken snel dat het verbergen van hun geheime identiteit voor hun kinderen en nieuwe buren een moeilijke taak is.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (8)

DAVE2804
DAVE2804 31 maart 2020, 15:28
Tsja, Netflix heeft misschien wel té veel series en niet alles kan altijd een succes zijn. Dit zijn ook weer twee series die ik links heb laten liggen, omdat het me allemaal te suf klonk. V-Wars lijkt wel een videogame uit de 80's (qua titel) en October Faction klinkt ook niet echt heel spannend. En het begint vaak al bij de naam, die moet prikkelend zijn en je aandacht hebben in de overvloed van series vandaag de dag.
renzoroy
renzoroy 31 maart 2020, 15:32
Netflix maakt inderdaad te veel series. en de meeste worden na 1 of 2 seizoenen al gecancelled. Behalve House of Cards, Orange is the new Black en Grace & Frankie kan ik weinig tot geen serie van hun noemen die 5 of meer seizoenen heeft.
DAVE2804
DAVE2804 31 maart 2020, 17:44
Je kunt nog The Crown daaraan toevoegen. Die heeft drie seizoenen, maar gaat die vijf seizoenen wel redden lijkt mij. De meeste Netflix-series blijven echter een beetje hangen bij drie seizoenen heb ik het idee. Narcos heeft drie seizoenen, Lost In Space krijgt nog een derde, laatste seizoen, You krijgt nog een derde seizoen (en dan mag het ook wel stoppen). Ben nu bezig met het derde seizoen van Ozark en dat vind ik weer een sterk seizoen, dus ik hoop nog op tenminste een vierde seizoen.
anonymous
anonymous 31 maart 2020, 18:03
Ik vind het zelf geen probleem als het bij 1 seizoen blijft of 2 of 3. Series hoeven van mij echt niet 8 of 10 seizoenen te lopen, als er maar een goed einde aanzit, helaas is dat vaak niet het geval.
renzoroy
renzoroy 31 maart 2020, 18:23
Ja, dat bedoel ik. Ik hoef ook niet per c tig seizoenen, maar dan komt Netflix met een nieuwe serie, die je dan gaat kijken. Met een beetje mazzel komt er dan nog een 2e seizoen, die je ook kijkt en dan ineens cancel. Dat hebben ze nu al met zo veel series gedaan. Chambers, Spinning Out, Soundtrack, Messiah, V-Wars, October Faction, Gypsy.... Veel ook met open eindes...
DAVE2804
DAVE2804 31 maart 2020, 20:33
Open eindes zijn inderdaad vele malen vervelender dan het hebben van alleen maar weinig seizoenen bij een serie. De ene helft van de series gaat véél te lang door, de andere helft wordt (soms) te snel afgevoerd.
JanWillemK
JanWillemK 31 maart 2020, 17:22
V-wars was inderdaad teleurstellend. Toevallig net pas vorige week het 1e seizoen gekeken maar ging er al vanuit dat het geen vervolg zou krijgen.
Wel jammer want seizoen 2 zou een stuk meer actie bevatten.
Christophe
Christophe 1 april 2020, 12:17
Ik had afgehaakt bij V-wars, na twee afleveringen. Vond het echt niet boeiend genoeg. Spijtig, want Somerhalder is een goede acteur.
Log in om een reactie achter te laten