Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
3
Bekijk stemmen

Netflix cancelt twee series

Netflix heeft bekend gemaakt dat V-Wars en October Faction geen tweede seizoen krijgen.

Netflix heeft V-Wars met Ian Somerhalder in de hoofdrol al na één seizoen gecanceld. In V-Wars volgen we Dr. Luther Swann die zijn beste vriend ziet veranderen in een vampier. Als meer mensen geïnfecteerd raken met het "vampierenvirus", ontketent zich een epidemie en een oorlog tussen de wezens en de mens. De exacte reden van de cancel heeft Netflix niet bekend gemaakt, maar waarschijnlijk kon de serie niet genoeg kijkers aan zich binden sinds de lancering op Netflix in december.Ook October Faction krijgt geen tweede seizoen van Netflix. De serie kon ook geen goede cijfers overleggen sinds hun debuut in januari. October Faction ging over de gepensioneerde monsterjagers Fred en Deloris Allen die terugkeren naar hun geboortestad in de staat New York met hun tienerkinderen na de dood van een familielid, maar ontdekken snel dat het verbergen van hun geheime identiteit voor hun kinderen en nieuwe buren een moeilijke taak is.

Leuk?
1
3
Bekijk stemmen

Reacties (8)

avatar_DAVE2804
31 mrt 2020 15:28 -
Tsja, Netflix heeft misschien wel té veel series en niet alles kan altijd een succes zijn. Dit zijn ook weer twee series die ik links heb laten liggen, omdat het me allemaal te suf klonk. V-Wars lijkt wel een videogame uit de 80's (qua titel) en October Faction klinkt ook niet echt heel spannend. En het begint vaak al bij de naam, die moet prikkelend zijn en je aandacht hebben in de overvloed van series vandaag de dag.
Reageer
avatar_renzoroy
31 mrt 2020 15:32 -
Netflix maakt inderdaad te veel series. en de meeste worden na 1 of 2 seizoenen al gecancelled. Behalve House of Cards, Orange is the new Black en Grace & Frankie kan ik weinig tot geen serie van hun noemen die 5 of meer seizoenen heeft.
Reageer
avatar_DAVE2804
31 mrt 2020 17:44
Je kunt nog The Crown daaraan toevoegen. Die heeft drie seizoenen, maar gaat die vijf seizoenen wel redden lijkt mij. De meeste Netflix-series blijven echter een beetje hangen bij drie seizoenen heb ik het idee. Narcos heeft drie seizoenen, Lost In Space krijgt nog een derde, laatste seizoen, You krijgt nog een derde seizoen (en dan mag het ook wel stoppen). Ben nu bezig met het derde seizoen van Ozark en dat vind ik weer een sterk seizoen, dus ik hoop nog op tenminste een vierde seizoen.
Reageer
avatar_anonymous
31 mrt 2020 18:03
Ik vind het zelf geen probleem als het bij 1 seizoen blijft of 2 of 3. Series hoeven van mij echt niet 8 of 10 seizoenen te lopen, als er maar een goed einde aanzit, helaas is dat vaak niet het geval.
Reageer
avatar_renzoroy
31 mrt 2020 18:23
Bijgewerkt op: 31 mrt 2020 18:36
Ja, dat bedoel ik. Ik hoef ook niet per c tig seizoenen, maar dan komt Netflix met een nieuwe serie, die je dan gaat kijken. Met een beetje mazzel komt er dan nog een 2e seizoen, die je ook kijkt en dan ineens cancel. Dat hebben ze nu al met zo veel series gedaan. Chambers, Spinning Out, Soundtrack, Messiah, V-Wars, October Faction, Gypsy.... Veel ook met open eindes...
Reageer
avatar_DAVE2804
31 mrt 2020 20:33
Open eindes zijn inderdaad vele malen vervelender dan het hebben van alleen maar weinig seizoenen bij een serie. De ene helft van de series gaat véél te lang door, de andere helft wordt (soms) te snel afgevoerd.
Reageer
avatar_JanWillemK
31 mrt 2020 17:22 -
V-wars was inderdaad teleurstellend. Toevallig net pas vorige week het 1e seizoen gekeken maar ging er al vanuit dat het geen vervolg zou krijgen.
Wel jammer want seizoen 2 zou een stuk meer actie bevatten.
Reageer
avatar_Christophe
01 apr 2020 12:17 -
Ik had afgehaakt bij V-wars, na twee afleveringen. Vond het echt niet boeiend genoeg. Spijtig, want Somerhalder is een goede acteur.
Reageer

Laatste nieuws

Vreemde maand, februari. We konden massaal het ijs op, sneeuwpoppen maken, skiën of een andere wintersport beoefenen. Maar we konden ook heerlijk van het lentezonnetje genieten, massaal met zijn alle naar het bos of strand.
Gisteren, 14:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
1
Netflix mag zich deze avond de grote winnaar noemen met tien Golden Globes, zes voor televisie en vier voor film.
Gisteren, 12:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 11:00
2
Ook in de week van 22 tot en met 28 februari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 8 van 2021.
Gisteren, 09:00
In maart 2021 staan er veel nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
zondag, 11:00
7