Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

In Utopia (2020) is de samenzwering meer dan echt

Van de best-selling auteur en scenarioschrijver van Sharp Objects komt de acht afleveringen lange gestoorde (en ironische) thriller over het redden van de wereld.

Amazon Prime Video heeft een teaser trailer voor de nieuwe Amazon Original-serie Utopia vrijgegeven. De serie van best-selling auteur en scenarioschrijver Gillian Flynn (Sharp Objects, foto) wordt dit najaar gelanceerd in meer dan 200 landen en gebieden. De teaser werd voor het eerst onthuld tijdens het Comic-Con@Home Panel van de serie. De acht afleveringen lange serie is geïnspireerd op de Britse serie met dezelfde naam. De serie gaat over het redden van de wereld, terwijl je op hetzelfde moment probeert je eigen plaats in deze wereld te vinden.



Utopia richt zich op een groep van stripliefhebbers die elkaar online ontmoeten en verbonden zijn met elkaar door hun obsessie voor een fictieve strip genaamd Utopia. Ian (Dan Byrd, Cougar Town), Becky (Ashleigh LaThrop, The Kominsky Method), Samantha (Jessica Rothe, Mary + Jane), Wilson Wilson (Desmin Borges, You're the Worst) en Grant (Javon “Wanna” Walton, Euphoria) vinden samen verborgen betekenissen in de pagina’s van Utopia, die bedreigingen voor de mensheid voorspellen. Ze beseffen dat dit niet alleen een samenzwering is, maar dat het ook echte gevaren zijn die op dat moment in hun wereld tot leven komen. Het avontuur brengt de groep oog in oog met het beroemde personage uit de strip, Jessica Hyde (Sasha Lane, Amazing Stories (2020). Jessica sluit zich bij hen aan op hun missie om de wereld te redden en tegelijkertijd probeert ze haar eigen geheimen te verbergen. Andere sterren uit de serie zijn John Cusack als Dr. Kevin Christie, Rainn Wilson als Dr. Michael Stearns, Farrah Mackenzie als Alice, Christopher Denham als Arby, en Cory Michael Smith als Thomas Christie.

Naast Gillian Flynn zijn er uitvoerende producenten, waaronder Jessica Rhoades, met wie Flynn samenwerkte aan Sharp Objects, Sharon Hall, Karen Wilson, en Dennis Kelly. De serie is een co-productie tussen Endemol Shine North America en Kudos, Endemol Shine Group UK production studio, en Amazon Studios. Sharon Levy, President, Unscripted & Scripted Television, Endemol Shine North America, overzien de productie voor Endemol Shine. Utopia zal in meer dan 200 landen en gebieden exclusief op Prime Video beschikbaar zijn. Wanneer is alleen nog niet bekend gemaakt.

Video on youtube
Vorige aflevering
Stay Alive, Jessica Hyde
Stay Alive, Jessica Hyde
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_tweemaalh
24 jul 2020 15:58 - 22 sep 2021 04:49
Gemengde gevoelens over deze. Aan de ene kant zit ik hier heel erg naar uit te kijken omdat het een remake van één van mijn favoriete series is. Ik hoop ook dat ik er zo achter kan komen hoe het verhaal nou verder had moeten gaan nadat Channel 4 de originele serie na seizoen 2 hadden gecanceld. Maar ik denk niet dat deze het Britse origineel kan overtreffen, ook omdat dat echt iets unieks was. Maar ik geef hem sowieso een kans.
Reageer
Utopia (2020)