Mary + Jane

5.2 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
5.2 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkMTV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:MTV
Mary + Jane is een Amerikaanse komedieserie van de zender MTV. De serie ging in première op 5 september 2016.

Jordan en Paige, twee twintigers en beste vriendinnen, runnen een bezorgingsdienst van weed genaamd "Mary en Jane" in Los Angeles.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mary + Jane.

Nieuws (1)

MTV heeft besloten om twee eerstejaars series niet te vernieuwen. Dat zijn de komedieseries Mary + Jane en Loosely Exactly Nicole. Mary + Jane gaat over de twee vriendinnen Jordan (Scout Durwood) en Paige (Jessica...
10 feb 2017
1

Populaire reacties (1)

4
06 sep 2016
Deze "komedie" is een typish MTV-produkt over twee vriendinnen die een bezorgingsdienst uitbaten voor levering van medicinale marihuana in Los Angeles.

Het woord "humor" kan je hier echt niet gebruiken want er valt werkelijk niets te lachen in deze serie die waarschijnlijk gericht is op een doelgroep van 12- tot 14 jarigen, al kan je jezelf afvragen of die het wel grappig zullen vinden.