Amazing Stories (2020)

7.2 / 10
51 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/5afleveringen/2020 - heden
NetwerkApple TV+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:51 min2020 - heden
Genres:Anthologie
Netwerk:Apple TV+
Amazing Stories (2020) is een Amerikaanse anthologieserie van de zender Apple TV+. De serie ging in première op 6 maart 2020.

Amazing Stories is een verzameling van korte verhalen uit de creatieve geest van Steven Spielberg
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Amazing Stories (2020).

Nieuws (9)

Van de best-selling auteur en scenarioschrijver van Sharp Objects komt de acht afleveringen lange gestoorde (en ironische) thriller over het redden van de wereld.
vr 24 juli
1
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
1 apr 2020
9
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
2 mrt 2020
4

Populaire reacties (2)

7
08 mrt 2020
Heb net de eerste aflevering gekeken en ik ben verkocht. Eindelijk eens een serie zonder superhelden maar een serie die in het rijtje Tales of the unexpected en Twilight zone hoort.. Lekker ontspannen een serie bekijken.
8
30 apr 2020
dit is echt een fantastische serie echt niet te geloven.
De afleveringen zijn individuele verhalen. Maar ze zijn zo goed geschreven. En zo mooi uitgebeeld dat je er gewoon in getrokken wordt. Voor mij was aflevering 5 de mooiste aflevering. Maar ze waren allemaal erg indruk wekend.

Vergelijkbare series