Utopia (2020)

-
50 min
Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/0afleveringen/2020 - heden
NetwerkAmazon
1x1 25 september 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2020 - heden
Genres:DramaMysterie
Netwerk:Amazon
Utopia (2020) is een Amerikaanse mysterieuze dramaserie te zien bij Amazon. De serie ging in première op 25 september 2020.

Een groep jongvolwassenen die elkaar online ontmoeten, krijgt een ondergrondse cultroman te pakken, die hen niet alleen als doelwit van een schimmige staatsorganisatie beschouwt, maar hen ook belast met de gevaarlijke taak om de wereld te redden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (1)

Utopia (2020) - Seizoen 1 (Sneak Peek)

7.5

Nieuws (7)

Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
dinsdag, 13:00
1
In september 2020 staan er nog vele nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
ma 31 augustus
6
Ondanks dat er vele series niet starten in september zoals elk jaar, is de lijst niet bepaald kort. Er komen nieuwe series uit en sommige gaan toch van start ondanks de corona-pandemie die flink wat vertraging heeft veroorzaakt in de productie van series
zo 30 augustus
1