Unbreakable Kimmy Schmidt

7,0 / 10
24 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Gisteren, 09:00
De nominaties voor de belangrijkste televisieprijs zijn weer bekend gemaakt. Op zondag 20 september 2020 zullen we weten wie een Emmy Award mee naar huis mag nemen.
woensdag, 09:00
Het nieuws uit de week van 6 juli tot en met 12 juli hebben we weer voor je verzameld.
ma 13 juli
1
Netflix Nederland & België heeft via een trailer de nieuwe lanceerdatum van de interactive special van Unbreakable Kimmy Schmidt bekend gemaakt.
vr 10 juli
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 11 mei
2
Vele series zijn verschoven of uitgesteld, maar wat er uitkomt in mei hebben we weer netjes voor je op een rijtje gezet.
29 apr 2020
Comic Con is voor het eerst in 50 jaar afgelast. Series die een ander einde krijgen dan verwacht, omdat de productie is stilgelegd en de laatste afleveringen niet opgenomen konden worden. Maar voor de seriefan is er gelukkig nog genoeg te zien en lezen.
20 apr 2020
Volgende maand komt de interactieve special van Unbreakable Kimmy Schmidt uit op Netflix. De streamingdienst bracht alvast een teaser uit.
17 apr 2020
Een jaar nadat het eerste seizoen van Miracle Workers (2019) op Videoland verscheen, komt eind april het tweede seizoen online op de streamingdienst.
24 mrt 2020
De geanimeerde serie Central Park is vanaf mei te zien bij Apple TV+. De eerste beelden zijn nu al te bekijken.
13 mrt 2020
In serieland is de koorts van het bestellen van pilots en series-orders in alle hevigheid los gebarsten. Maar welke series zijn besteld, welke pilots worden er gemaakt en bij welke zender? We hebben die van NBC op een rijtje gezet.
11 feb 2020