Unbreakable Kimmy Schmidt

7,0 / 10
24 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
za 8 augustus
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 3 augustus
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
ma 3 augustus
De nominaties voor de belangrijkste televisieprijs zijn weer bekend gemaakt. Op zondag 20 september 2020 zullen we weten wie een Emmy Award mee naar huis mag nemen.
wo 29 juli
Het nieuws uit de week van 6 juli tot en met 12 juli hebben we weer voor je verzameld.
13 jul 2020
1
Netflix Nederland & België heeft via een trailer de nieuwe lanceerdatum van de interactive special van Unbreakable Kimmy Schmidt bekend gemaakt.
10 jul 2020
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
11 mei 2020
2
Vele series zijn verschoven of uitgesteld, maar wat er uitkomt in mei hebben we weer netjes voor je op een rijtje gezet.
29 apr 2020
Comic Con is voor het eerst in 50 jaar afgelast. Series die een ander einde krijgen dan verwacht, omdat de productie is stilgelegd en de laatste afleveringen niet opgenomen konden worden. Maar voor de seriefan is er gelukkig nog genoeg te zien en lezen.
20 apr 2020
Volgende maand komt de interactieve special van Unbreakable Kimmy Schmidt uit op Netflix. De streamingdienst bracht alvast een teaser uit.
17 apr 2020
Een jaar nadat het eerste seizoen van Miracle Workers (2019) op Videoland verscheen, komt eind april het tweede seizoen online op de streamingdienst.
24 mrt 2020
De geanimeerde serie Central Park is vanaf mei te zien bij Apple TV+. De eerste beelden zijn nu al te bekijken.
13 mrt 2020