Unbreakable Kimmy Schmidt

7,0 / 10
31 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor interactieve special Unbreakable Kimmy Schmidt

Volgende maand komt de interactieve special van Unbreakable Kimmy Schmidt uit op Netflix. De streamingdienst bracht alvast een teaser uit.

Unbreakable Kimmy Schmidt van Tina Fey en Robert Carlock eindigde vorig jaar na het vierde seizoen. De cast komt weer samen voor een special, die volgende maand op Netflix wordt uitgezonden. De special is interactief, dat wil zeggen dat je zelf kan bepalen hoe het verhaal eindigt. Wat doet denken aan Black Mirror, Bandersnatch.

Onder andere Ellie Kemper, Tituss Burgess, Jane Krakowski, Carol Kane en Jon Hamm keren terug in de special. Daniel Radcliffe kreeg ook een rol in Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy Vs. The Reverend, die 12 mei in première gaat op Netflix. In Unbreakable Kimmy Schmidt wordt de onbreekbare Kimmy (Ellie Kemper, "The Office") samen met vier andere vrouwen gered uit een sekte, waarin ze vijftien jaar leefde. Voordat Kimmy weer op de bus naar Indiana stapt besluit ze dat het tijd is om haar leven terug te winnen. Bekijk hieronder de teaser van de special Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend.
Vorige aflevering
Kimmy Says Bye!
Kimmy Says Bye!
04x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00
Het tweede seizoen van Beau Séjour is volgende maand te bekijken bij NPO. Het seizoen zal eerst verschijnen bij NPO Plus, daarna bij NPO 3 en op NPO Start.
Gisteren, 14:00
Dertig originals van Quibi, waaronder #Freerayshawn, zullen binnenkort verschijnen bij de streaminservice Roku. Later dit jaar verschijnen er nog meer titels.
Gisteren, 13:00
De Amerikaanse misdaadserie Panic gaat binnenkort in première bij Amazon Prime Video. De streamingservice geeft vast een voorproefje met de trailer.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03