Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor interactieve special Unbreakable Kimmy Schmidt

Volgende maand komt de interactieve special van Unbreakable Kimmy Schmidt uit op Netflix. De streamingdienst bracht alvast een teaser uit.

Unbreakable Kimmy Schmidt van Tina Fey en Robert Carlock eindigde vorig jaar na het vierde seizoen. De cast komt weer samen voor een special, die volgende maand op Netflix wordt uitgezonden. De special is interactief, dat wil zeggen dat je zelf kan bepalen hoe het verhaal eindigt. Wat doet denken aan Black Mirror, Bandersnatch.

Onder andere Ellie Kemper, Tituss Burgess, Jane Krakowski, Carol Kane en Jon Hamm keren terug in de special. Daniel Radcliffe kreeg ook een rol in Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy Vs. The Reverend, die 12 mei in première gaat op Netflix. In Unbreakable Kimmy Schmidt wordt de onbreekbare Kimmy (Ellie Kemper, "The Office") samen met vier andere vrouwen gered uit een sekte, waarin ze vijftien jaar leefde. Voordat Kimmy weer op de bus naar Indiana stapt besluit ze dat het tijd is om haar leven terug te winnen. Bekijk hieronder de teaser van de special Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend.
Vorige aflevering
Kimmy Says Bye!
Kimmy Says Bye!
04x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Unbreakable Kimmy Schmidt