Unbreakable Kimmy Schmidt

7,0 / 10
24 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Geen vijfde seizoen voor Unbreakable Kimmy Schmidt, eindfilm mogelijk

Hoewel de Netflix komedieserie technisch nog niet is gecanceld is het vierde seizoen wel het laatste voor Unbreakable Kimmy Schmidt.

Het vierde seizoen zal op 30 mei van start gaan bij Netflix. En het heeft er alle schijn van, het nieuws is nog niet bevestigd door Netflix en NBC Universal, dat het vierde seizoen het allerlaatste gaat worden en dat er gekeken gaat worden of Unbreakable Kimmy Schmidt kan eindigen met een televisiefilm. De beslissing om de komedieserie te eindigen is een creatieve beslissing geweest.


Op dit moment is Netflix in gesprek met producent Universal Television om het vierde en allerlaatste seizoen te eindigen met een film. Zodat er een mooi eind gemaakt kan worden aan de reis die de onbreekbare Kimmy Schmidt (Ellie Kemper) begon op 6 maart 2015.

Na 15 jaar in een sekte geleefd te hebben, wordt Kimmy gered samen met vier andere vrouwen. Voordat Kimmy weer op de bus naar Indiana stapt besluit ze dat het tijd is om haar leven terug te winnen. Ze neemt een spontane beslissing om een kamer te huren van Titus, een wannabe Broadway acteur die zijn brood verdient als een robot op Times Square. Samen willen ze wat van het leven maken in New York City.

In een exclusief artikel van Deadline wordt verteld: “[…] Het vierde seizoen zal worden opgedeeld in twee delen. Het eerste deel van zes afleveringen zal op 30 mei van start gaan, de laatste zeven afleveringen worden later dit jaar gestreamd. […] Na vier seizoenen en meer dan 50 afleveringen wordt er gezegd dat iedereen voelt dat het tijd is om de serie naar een eind te brengen. Producent Tina Fey is druk bezig met een venture op Broadway naast haar andere drukke bezigheden op televisie- en filmgebied.”

Is het een goede beslissing om de serie op deze manier te laten eindigen?


Embed from Getty ImagesEllie Kemper
Vorige aflevering
Kimmy Says Bye!
04x12
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00