Too Old To Die Young

6,0 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
6,0 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkPrime Video
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:Prime Video
Too Old To Die Young is een Amerikaanse misdaadserie van de zender Amazon. De serie ging in première in 2019.

Een rouwende politieagent komt terecht in de criminele onderwereld van Los Angeles, die vol zit met huurmoordenaars, Yakuza soldaten, Russische maffia en vele andere criminelen en politieagenten die een existentiële reis zullen meemaken van het zijn van moordenaars tot het worden van samurais in de City of Angels.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Too Old To Die Young.

Populaire reacties (1)

avatar gumstarr
5
14 jun 2019
Too Old To Die Young komt uit de koker van Nicolas Winding Refn – de man die in 2011 hoge ogen gooide met Drive – en dat zie je aan alles. Met alle tergend langzame shots, eindeloze stiltes en monotone dialogen is deze nieuwste Amazon Original waarschijnlijk niet bedoeld als serie, maar eerder als kunstwerk. Een kunstwerk waar slechts een enkeling gebiologeerd bij stil zal blijven staan, terwijl de meeste van ons na een snelle blik door schuifelen op zoek naar iets toegankelijkers. Misschien dat je Refn’s nieuwste werk alleen kunt waarderen in combinatie met een audiotour van één of andere kunsthistoricus met een master in filmwetenschappen. Een goed onderbouwde uitleg wil dingen nog wel eens in een ander perspectief plaatsen. Nee, Too Old To Die Young is geen Fargo, The Spoils Of Babylon of The Handmaid’s Tale, waarin vorm en inhoud een uiterst gelukkig huwelijk vormen. Verre van. Knappe jongen die dit tienluik tot het einde uit gaat zitten. Helemaal gezien het feit dat sommige afleveringen net zo lang duren als een gemiddelde voetbalwedstrijd. Een gemiddelde voetbalwedstrijd waar beide partijen genoeg hebben aan een 0-0. Lees: er gebeurt echt geen zak. Het leven is te kort voor een serie als deze. Letterlijk.

Vergelijkbare series

Too Old To Die Young