Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Amazon stopt met vier series, maar gaat ook verder met twee series

Jennifer Salke, de baas van Amazon Studios, heeft zaterdag tijdens de bijeenkomst van de Television Critics Association gemeld dat diverse series geen vervolg krijgen, maar ook dat enkele series worden vernieuwd.

Het gaat in de eerste plaats om Matt Weiner's anthologieserie The Romanoffs en de serie Too Old To Die Young van Nic Winding Refn. The Romanoffs, over mensen die afstammen van de beroemde Russische koninklijke familie, bleek geen succesvolle serie. De afleveringen waren lang en hadden een looptijd van ruim 80 minuten. In totaal zijn er acht afleveringen verschenen en daarmee is het mooi geweest, vindt Amazon.

Video on youtube


Too Old To Die Young, die Martin Jones (Miles Teller) volgt als een corrupte agent terwijl hij door het zuidwesten reist, ging in première op het Filmfestival van Cannes en werd daar aanvankelijk positief ontvangen. De agent komt terecht in de criminele onderwereld van Los Angeles, die vol zit met huurmoordenaars, Yakuza soldaten, Russische maffia en vele andere criminelen. Er zijn tien afleveringen gemaakt van Too Old To Die Young, en daar blijft het bij.

Ook de serie Patriot (2017) stopt bij Amazon na twee seizoenen en achttien afleveringen. Dat is een komische thrillerserie over John Tavner (Michael Dorman) die vader is en inlichtingenofficier. Hij moet in zijn laatste 'onofficiële' missie voorkomen dat Iran nucleaire wapens kan inzetten.

Amazon trekt tevens de stekker uit de horrorserie Lore na twee seizoenen en twaalf afleveringen. In de serie zien we schokkende verhalen die gebaseerd zijn op echte mensen en gebeurtenissen die hebben geleid tot veel van onze hedendaagse mythes en legendes.

Amazon gaat wel verder met de sciencefictionserie The Expanse, die het streamingnetwerk heeft overgenomen van Syfy. Er gaat een vijfde seizoen verschijnen. Het is een serie die zich tweehonderd jaar in de toekomst afspeelt. The Expanse volgt een zaak van een vermiste jonge vrouw die een geharde detective en een foute scheepskapitein samenbrengt in een race door het zonnestelsel om het grootste complot in de geschiedenis van de mens te ontrafelen.

Video on youtube


Amazon heeft bovendien nu al besloten dat er een tweede seizoen komt van de serie Carnival Row. Dat is een fantasieserie die pas op 30 augustus 2019 in première gaat. Carnival Row speelt zich af in een oude Victoriaanse wereld, waarin mythologische wezens door de mensheid onderdrukt worden. Ondanks alle intolerantie laat detective Rycroft Philostrate (Orlando Bloom) zich in met een fee genaamd Vignette Stonemoss (Cara Delevingne). Philostrate onderzoekt een reeks moorden die een oorlog zouden kunnen ontketenen, terwijl Stonemoss een groot geheim bewaart.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst