The Spoils of Babylon

6.7 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.7 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkIFC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min20142014 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:IFC
The Spoils of Babylon is een Amerikaanse komedieserie van de zender IFC. De serie ging in première op 9 januari 2014.

Deze zesdelige zwarte komedie, gecreeerd door Matt Piedmont en Andrew Steele, is een bizarre bewerking van een niet bestaande roman geschreven door de fictionele auteur Eric Jonrosh. De serie volgt een disfunctioneel gezin van oliemagnaten geleidt door Jonas Morehouse. Zijn kinderen kunnen het fortuin erven als zij hun verboden liefde voor elkaar kunnen bevechten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

The Spoils of Babylon - Eerste aflevering

7.5

Nieuws (2)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
28 dec 2015
7
Het herfstseizoen is voorbij en de meeste series hebben hun zogenoemde Fall Finales, maar dat betekent ook dat midseason begint en we weer vele nieuwe series kunnen gaan verwachten! Welke? Dat lees je hieronder....
5 dec 2013
19

Populaire reacties (1)

9
10 jan 2014
Ik like deze dus heel erg een potje flink. Absurd. Raar. Vervreemdend. Apart. Verrassend. Zwartgallig. Wat er zou gebeuren als Tim Burton en Wes Anderson een serie in elkaar zouden knutselen.