The Spoils of Babylon

6.7 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.7 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkIFC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20142014 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:IFC
The Spoils of Babylon is een Amerikaanse komedieserie van de zender IFC. De serie ging in première op 9 januari 2014.

Deze zesdelige zwarte komedie, gecreeerd door Matt Piedmont en Andrew Steele, is een bizarre bewerking van een niet bestaande roman geschreven door de fictionele auteur Eric Jonrosh. De serie volgt een disfunctioneel gezin van oliemagnaten geleidt door Jonas Morehouse. Zijn kinderen kunnen het fortuin erven als zij hun verboden liefde voor elkaar kunnen bevechten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

The Spoils of Babylon - Eerste aflevering

7.5

Nieuws (4)

Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie L.A.'s Finest gaat in juni in première bij Spectrum. Er is ook een trailer naar buiten gebracht.
4 mei 2020
Hoe de nieuwe serie gebaseerd op de gelijknamige film Bad Boys gaat heten is nog niet bekend. De hoofdrolspelers zijn wel al bekend. In oktober 2017 had MijnSerie al bericht dat er een spin-off zou gaan komen van Bad...
5 mrt 2018
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
28 dec 2015
7

Populaire reacties (1)

9
10 jan 2014
Ik like deze dus heel erg een potje flink. Absurd. Raar. Vervreemdend. Apart. Verrassend. Zwartgallig. Wat er zou gebeuren als Tim Burton en Wes Anderson een serie in elkaar zouden knutselen.