Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
De nieuwe midseason series voorgesteld

De nieuwe midseason series voorgesteld

Het herfstseizoen is voorbij en de meeste series hebben hun zogenoemde Fall Finales, maar dat betekent ook dat midseason begint en we weer vele nieuwe series kunnen gaan verwachten! Welke? Dat lees je hieronder. Alleen de series waarvan een premièredatum bekend is zijn opgenomen in deze lijst.

Januari
7 januari: Killer Women
De vrouwelijke, maar stoere, Texas Ranger Molly Parker is vastbesloten om de waarheid te achterhalen en gerechtigheid te zoeken. Ze is zelfs bereid om een aantal regels te breken om het gedaan te krijgen. Terwijl ze omringt wordt door wetshandhavers die haar willen zien falen, zijn er ook Rangers die achter haar staan, inclusief haar baas compagniecommandant Luis Zea. Molly heeft ook de steun van haar liefhebbende broer Billy en zijn vrouw Becca. Terwijl ze in scheiding ligt met haar man Jake, geniet ze van haar nieuw gevonden vrijheid en begint ze zelfs een affaire met de sexy en gevaarlijk knappe DEA agent Dan Winston.

Video on youtube



8 januari: Chicago PD
Een meeslepend politie drama over de mannen en vrouwen van District 21 van de Chicago Police Department die alles op het spel zetten om hun gemeenschap te dienen en beschermen. Het district is opgedeeld in twee verschillende groepen: patrouillerende politie in uniform en de inlichtingendienst. De grote verantwoordelijkheden die dit werk met zich meebrengen reiken tot ver buiten de muren van het politiebureau en eisen vaak een emotionele tol van de persoonlijke levens van deze mannen en vrouwen.

Video on youtube



9 januari: The Spoils of Babylon
Deze zesdelige zwarte komedie, gecreëerd door Matt Piedmont en Andrew Steele, is een bizarre bewerking van een niet bestaande roman geschreven door de fictionele auteur Eric Jonrosh. De serie volgt een disfunctioneel gezin van oliemagnaten geleid door Jonas Morehouse. Zijn kinderen kunnen het fortuin erven als zij hun verboden liefde voor elkaar kunnen bevechten.

Video on youtube



10 januari: Enlisted
Enlisted is een oneerbiedig, maar oprechte komedie over drie broers op een kleine legerbasis in Florida en de groep buitenbeetjes die hen omringen.

Video on youtube



10 januari: Helix
Helix is een intense thriller over een team van wetenschappers van het centrum voor ziektebestrijding die naar een hightech onderzoeksfaciliteit in het Noordpoolgebied reizen om een mogelijke uitbraak te onderzoeken. Het wordt een strijd van leven of dood dat de sleutel tot verlossing van de mensheid kan betekenen, of hun totale vernietiging.

Video on youtube



12 januari: True Detective
De levens van twee detectives, Rust Cohle en Martin Hart, raken verwikkeld in een zeventien jaar durende klopjacht naar een levensgevaarlijke moordenaar in Louisiana.

Video on youtube



13 januari: Bitten
Gebaseerd op de veelgeprezen serie romans van Kelley Armstrong. Bitten, gelegen in Toronto en New York, volgt de avonturen van de 28-jarige Elena Michaels, 's werelds enige vrouwelijke weerwolf. Elena, een wees, dacht eindelijk haar ware liefde gevonden te hebben in Clayton, totdat haar leven voorgoed veranderde. Met een kleine beet, werd het normale leven waar ze zo naar hunkerde van haar afgenomen en moet ze overleven met de roedel.

Video on youtube



13 januari: Intelligence (2014)
Intelligence richt zich op een unit binnen U.S. Cyber Command dat gecreëerd is voor een agent met een hele speciale gave; een microchip is geïmplanteerd in zijn hersenen en stelt hem in staat om toegang te krijgen tot het gehele elektromagnetische spectrum.

Video on youtube



19 januari: Looking
De serie draait om drie vrienden in San Fransisco die de leuke en soms overweldigende opties voor een nieuwe generatie homoseksuele mannen verkennen.

Video on youtube



23 januari: Rake (2014)
De serie volgt het chaotische en komische leven van strafrechtadvocaat Keegan Joye. Keegan is één van de grootste verslaafden. Zijn onthutsende gebrek aan discretie en het onvermogen om zichzelf te censureren zorgt ervoor dat hij een case krijgt die niemand anders wil. Maar daarachter schuilt een vastberaden optimisme en geloof in gerechtigheid die de brandstof zijn voor zijn vasthoudendheid om degenen die reddeloos lijken, te verdedigen. Naast Keegans cases binnen het rechtssysteem volgt de show zijn persoonlijke leven, met inbegrip van zijn voortdurende strijd tegen de IRS, zijn oplopende schulden aan zijn bookie, een hormonale zoon, een uitgeputte ex-vrouw en de veranderende relatie tussen zijn twee getrouwde beste vrienden.

Video on youtube



25 januari: Black Sails
Black Sails volgt het leven van Kaptein Flint en zijn mannen. De serie is gebaseerd op Robert Louis Stevensons Treasure Island. Het verhaal van Black Sails speelt zich twintig jaar voor dat verhaal af.

Video on youtube



Februari
1 februari: Crossbones
Het is 1715 op het Bahamaanse eiland New Providence, de eerste functionerende democratie in Amerika waar de duivelse piraat Edward Teach (Blackbeard) regeert over een natie van dieven, bandieten en zeelieden.

[Geen trailer]

3 februari: Crisis
Een emotioneel geladen actiethriller in en rond de wereld van Washington D.C. Het volgt een idealistische geheime dienst agent die zich in het epicentrum van een internationale crisis bevindt op de eerste dag van zijn nieuwe baan. Hij zal morele en juridische regels moeten overtreden terwijl hij door de hoogste niveaus van macht en corruptie navigeert in zijn zoektocht naar de waarheid.

Video on youtube



26 februari: Mixology
De wereld van een sexy bar in Manhattan. Deze komedie draait om de kronieken van vrijgezellen op zoek naar liefde, en dit allemaal in de loop van één nacht.

Video on youtube



Maart
9 maart: Resurrection
Wat gebeurt er als de mensen die je hebt begraven plotseling voor je deur staan alsof er geen dag voorbij is gegaan? De levens van de mensen uit Aurora veranderen voor eeuwig wanneer hun overleden geliefden plotseling terugkeren. Gebaseerd op een roman van Jason Mott.

Video on youtube



11 maart: Mind Games (2014)
Dit provocerende ensemble centreert rondom de relatie tussen twee broers, een bipolaire genie in de menselijke psychologie en een gladde ex-gevangene. Ze beginnen een uniek bureau waar ze de problemen van hun cliënten proberen op te lossen met behulp van de wetenschap over menselijke motivatie en manipulatie. Naast het helpen van klanten gebruiken ze hun vaardigheden ook wel eens om elkaar te manipuleren.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (19)

anonymous
anonymous 6 december 2013, 18:02
True Detective, Looking en Black Sails worden hiervan de hoogvliegers. Bitten en Intelligence klinkel als cancelmateriaal
anonymous
anonymous 6 december 2013, 18:18
Ik ga voor Bitten. Lijkt me een behoorlijke serie en met het einde van True Blood in zicht hoop ik dat dit een mooie vervanger is. De tijd zal het leren.
denman84
denman84 6 december 2013, 18:44
Sophie Bush. Ik ben fan (en verliefd) :-D
winthoos
winthoos 6 december 2013, 18:55
Resurrection lijkt me heel mooi, maar er zitten er genoeg tussen waarvan ik ga smullen. Dus we krijgen weer heel wat te zien.
anonymous
anonymous 6 december 2013, 19:40
vooral geinteresseerd in Intelligence, black sails en Crisis

verder wel goeie acteurs in Bitten en Mind games dus zal die ook proberen,

van de rest wacht ik denk ik recensies af
JessicaD
JessicaD 6 december 2013, 20:39
@denman84: zo'n groot fan en toch haar naam verkeerd schrijven ;-).

Ikzelf kijk ook uit naar Chicago PD. Was al fan van Chicago Fire (en Sophia Bush uit One Tree Hill en Jesse Lee Soffer uit As the World Turns) en een aantal personages uit Chicago PD hebben we daar ook al een keer voorbij zien komen en dat was erg leuk =). Daarnaast lijkt Enlisted mij een erg leuk tussendoortje. True Detective, Bitten, Resurrection, Mind Games en Crisis ga ik ook een kans geven.
anonymous
anonymous 6 december 2013, 22:55
Alles eigenlijk behalve Looking, True Detectives, Enlisted en Babylon.
anonymous
anonymous 7 december 2013, 00:15
Kijk al lang uit naar Looking en Intelligence. Crisis, Helix en vooral True Detective lijkt mij ook erg interessant.
Mackey
Mackey 7 december 2013, 10:25
En The 100 op 1 januari dan! :) daarnaast lijkt me Rake, Crossbones & Black Sails wel wat
JanWillemK
JanWillemK 7 december 2013, 11:41
Voor mij alleen de series Intelligence en Helix.
De rest wacht ik wel even af of het wat is of niet..
anonymous
anonymous 7 december 2013, 13:25
Ben erg benieuwd naar True Detective, voor de rest ga ik me gewoon lekker laten verrassen
anonymous
anonymous 7 december 2013, 13:56
Echt veel leuke nieuwe series. Ik ben erg benieuwd
Bo0809
Bo0809 7 december 2013, 15:49
Wat een toffe series komen eraan zeg.. Dat belooft niet veel goeds voor mijn studie..
JessicaD
JessicaD 7 december 2013, 17:05
@Mackey: ik heb nergens een officiële aankondiging of bevestiging van The CW gevonden over dat The 100 inderdaad op 1 januari in première gaat. Daarom heb ik die serie ook niet opgenomen in dit lijstje. Ik denk dat het een tijdelijk foutje op de website was.
anonymous
anonymous 9 december 2013, 19:06
Resurrection lijkt trouwens heel erg op het gegeven van Les Revenants (The Returned). Wie dus geïnteresseerd is in Resurrection moet zeker Les Revenants een kans geven. Dat is zeker een van de beste series van dit jaar.
anonymous
anonymous 10 december 2013, 20:02
Zijn dit de data voor Nederlandse tv?
JessicaD
JessicaD 10 december 2013, 20:13
@Frienie: nee dit zijn de data waarop ze in Amerika in première gaan. Sommigen komen misschien wel op de Nederlandse televisie, wij zullen daar dan zoveel mogelijk via een nieuwsbericht over proberen te berichten.
anonymous
anonymous 18 december 2013, 19:32
@Vevie, Hartelijk dank voor het aanraden van les revenants! Wat een topserie!
anonymous
anonymous 24 december 2013, 15:55
Ngroen: graag gedaan, serie is ijzersterk. Ook Engrenages (Spiral) schijnt een sterke Franse serie te zijn.
Log in om een reactie achter te laten