Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

De nieuwe midseason series voorgesteld

Het herfstseizoen is voorbij en de meeste series hebben hun zogenoemde Fall Finales, maar dat betekent ook dat midseason begint en we weer vele nieuwe series kunnen gaan verwachten! Welke? Dat lees je hieronder. Alleen de series waarvan een premièredatum bekend is zijn opgenomen in deze lijst.

Januari
7 januari: Killer Women
De vrouwelijke, maar stoere, Texas Ranger Molly Parker is vastbesloten om de waarheid te achterhalen en gerechtigheid te zoeken. Ze is zelfs bereid om een aantal regels te breken om het gedaan te krijgen. Terwijl ze omringt wordt door wetshandhavers die haar willen zien falen, zijn er ook Rangers die achter haar staan, inclusief haar baas compagniecommandant Luis Zea. Molly heeft ook de steun van haar liefhebbende broer Billy en zijn vrouw Becca. Terwijl ze in scheiding ligt met haar man Jake, geniet ze van haar nieuw gevonden vrijheid en begint ze zelfs een affaire met de sexy en gevaarlijk knappe DEA agent Dan Winston.
8 januari: Chicago PD
Een meeslepend politie drama over de mannen en vrouwen van District 21 van de Chicago Police Department die alles op het spel zetten om hun gemeenschap te dienen en beschermen. Het district is opgedeeld in twee verschillende groepen: patrouillerende politie in uniform en de inlichtingendienst. De grote verantwoordelijkheden die dit werk met zich meebrengen reiken tot ver buiten de muren van het politiebureau en eisen vaak een emotionele tol van de persoonlijke levens van deze mannen en vrouwen.
9 januari: The Spoils of Babylon
Deze zesdelige zwarte komedie, gecreëerd door Matt Piedmont en Andrew Steele, is een bizarre bewerking van een niet bestaande roman geschreven door de fictionele auteur Eric Jonrosh. De serie volgt een disfunctioneel gezin van oliemagnaten geleid door Jonas Morehouse. Zijn kinderen kunnen het fortuin erven als zij hun verboden liefde voor elkaar kunnen bevechten.
10 januari: Enlisted
Enlisted is een oneerbiedig, maar oprechte komedie over drie broers op een kleine legerbasis in Florida en de groep buitenbeetjes die hen omringen.
10 januari: Helix
Helix is een intense thriller over een team van wetenschappers van het centrum voor ziektebestrijding die naar een hightech onderzoeksfaciliteit in het Noordpoolgebied reizen om een mogelijke uitbraak te onderzoeken. Het wordt een strijd van leven of dood dat de sleutel tot verlossing van de mensheid kan betekenen, of hun totale vernietiging.
12 januari: True Detective
De levens van twee detectives, Rust Cohle en Martin Hart, raken verwikkeld in een zeventien jaar durende klopjacht naar een levensgevaarlijke moordenaar in Louisiana.
13 januari: Bitten
Gebaseerd op de veelgeprezen serie romans van Kelley Armstrong. Bitten, gelegen in Toronto en New York, volgt de avonturen van de 28-jarige Elena Michaels, 's werelds enige vrouwelijke weerwolf. Elena, een wees, dacht eindelijk haar ware liefde gevonden te hebben in Clayton, totdat haar leven voorgoed veranderde. Met een kleine beet, werd het normale leven waar ze zo naar hunkerde van haar afgenomen en moet ze overleven met de roedel.
13 januari: Intelligence (2014)
Intelligence richt zich op een unit binnen U.S. Cyber Command dat gecreëerd is voor een agent met een hele speciale gave; een microchip is geïmplanteerd in zijn hersenen en stelt hem in staat om toegang te krijgen tot het gehele elektromagnetische spectrum.
19 januari: Looking
De serie draait om drie vrienden in San Fransisco die de leuke en soms overweldigende opties voor een nieuwe generatie homoseksuele mannen verkennen.
23 januari: Rake (2014)
De serie volgt het chaotische en komische leven van strafrechtadvocaat Keegan Joye. Keegan is één van de grootste verslaafden. Zijn onthutsende gebrek aan discretie en het onvermogen om zichzelf te censureren zorgt ervoor dat hij een case krijgt die niemand anders wil. Maar daarachter schuilt een vastberaden optimisme en geloof in gerechtigheid die de brandstof zijn voor zijn vasthoudendheid om degenen die reddeloos lijken, te verdedigen. Naast Keegans cases binnen het rechtssysteem volgt de show zijn persoonlijke leven, met inbegrip van zijn voortdurende strijd tegen de IRS, zijn oplopende schulden aan zijn bookie, een hormonale zoon, een uitgeputte ex-vrouw en de veranderende relatie tussen zijn twee getrouwde beste vrienden.
25 januari: Black Sails
Black Sails volgt het leven van Kaptein Flint en zijn mannen. De serie is gebaseerd op Robert Louis Stevensons Treasure Island. Het verhaal van Black Sails speelt zich twintig jaar voor dat verhaal af.
Februari
1 februari: Crossbones
Het is 1715 op het Bahamaanse eiland New Providence, de eerste functionerende democratie in Amerika waar de duivelse piraat Edward Teach (Blackbeard) regeert over een natie van dieven, bandieten en zeelieden.

[Geen trailer]

3 februari: Crisis
Een emotioneel geladen actiethriller in en rond de wereld van Washington D.C. Het volgt een idealistische geheime dienst agent die zich in het epicentrum van een internationale crisis bevindt op de eerste dag van zijn nieuwe baan. Hij zal morele en juridische regels moeten overtreden terwijl hij door de hoogste niveaus van macht en corruptie navigeert in zijn zoektocht naar de waarheid.
26 februari: Mixology
De wereld van een sexy bar in Manhattan. Deze komedie draait om de kronieken van vrijgezellen op zoek naar liefde, en dit allemaal in de loop van één nacht.
Maart
9 maart: Resurrection
Wat gebeurt er als de mensen die je hebt begraven plotseling voor je deur staan alsof er geen dag voorbij is gegaan? De levens van de mensen uit Aurora veranderen voor eeuwig wanneer hun overleden geliefden plotseling terugkeren. Gebaseerd op een roman van Jason Mott.
11 maart: Mind Games (2014)
Dit provocerende ensemble centreert rondom de relatie tussen twee broers, een bipolaire genie in de menselijke psychologie en een gladde ex-gevangene. Ze beginnen een uniek bureau waar ze de problemen van hun cliënten proberen op te lossen met behulp van de wetenschap over menselijke motivatie en manipulatie. Naast het helpen van klanten gebruiken ze hun vaardigheden ook wel eens om elkaar te manipuleren.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (19)

avatar_anonymous
06 dec 2013 18:02 -
True Detective, Looking en Black Sails worden hiervan de hoogvliegers. Bitten en Intelligence klinkel als cancelmateriaal
Reageer
avatar_karin1809
06 dec 2013 18:18 -
Ik ga voor Bitten. Lijkt me een behoorlijke serie en met het einde van True Blood in zicht hoop ik dat dit een mooie vervanger is. De tijd zal het leren.
Reageer
avatar_denman84
06 dec 2013 18:44 -
Sophie Bush. Ik ben fan (en verliefd) :-D
Reageer
avatar_winthoos
06 dec 2013 18:55 -
Resurrection lijkt me heel mooi, maar er zitten er genoeg tussen waarvan ik ga smullen. Dus we krijgen weer heel wat te zien.
Reageer
avatar_anonymous
06 dec 2013 19:40 -
vooral geinteresseerd in Intelligence, black sails en Crisis

verder wel goeie acteurs in Bitten en Mind games dus zal die ook proberen,

van de rest wacht ik denk ik recensies af
Reageer
avatar_JessicaD
06 dec 2013 20:39 -
@denman84: zo'n groot fan en toch haar naam verkeerd schrijven ;-).

Ikzelf kijk ook uit naar Chicago PD. Was al fan van Chicago Fire (en Sophia Bush uit One Tree Hill en Jesse Lee Soffer uit As the World Turns) en een aantal personages uit Chicago PD hebben we daar ook al een keer voorbij zien komen en dat was erg leuk =). Daarnaast lijkt Enlisted mij een erg leuk tussendoortje. True Detective, Bitten, Resurrection, Mind Games en Crisis ga ik ook een kans geven.
Reageer
avatar_anonymous
06 dec 2013 22:55 -
Alles eigenlijk behalve Looking, True Detectives, Enlisted en Babylon.
Reageer
avatar_anonymous
07 dec 2013 00:15 -
Kijk al lang uit naar Looking en Intelligence. Crisis, Helix en vooral True Detective lijkt mij ook erg interessant.
Reageer
avatar_Mackey
07 dec 2013 10:25 -
En The 100 op 1 januari dan! :) daarnaast lijkt me Rake, Crossbones & Black Sails wel wat
Reageer
avatar_JanWillemK
07 dec 2013 11:41 -
Voor mij alleen de series Intelligence en Helix.
De rest wacht ik wel even af of het wat is of niet..
Reageer
avatar_anonymous
07 dec 2013 13:25 -
Ben erg benieuwd naar True Detective, voor de rest ga ik me gewoon lekker laten verrassen
Reageer
avatar_anonymous
07 dec 2013 13:56 -
Echt veel leuke nieuwe series. Ik ben erg benieuwd
Reageer
avatar_Bo0809
07 dec 2013 15:49 -
Wat een toffe series komen eraan zeg.. Dat belooft niet veel goeds voor mijn studie..
Reageer
avatar_JessicaD
07 dec 2013 17:05 -
@Mackey: ik heb nergens een officiële aankondiging of bevestiging van The CW gevonden over dat The 100 inderdaad op 1 januari in première gaat. Daarom heb ik die serie ook niet opgenomen in dit lijstje. Ik denk dat het een tijdelijk foutje op de website was.
Reageer
avatar_anonymous
09 dec 2013 19:06 -
Resurrection lijkt trouwens heel erg op het gegeven van Les Revenants (The Returned). Wie dus geïnteresseerd is in Resurrection moet zeker Les Revenants een kans geven. Dat is zeker een van de beste series van dit jaar.
Reageer
avatar_anonymous
10 dec 2013 20:02 -
Zijn dit de data voor Nederlandse tv?
Reageer
avatar_JessicaD
10 dec 2013 20:13 -
@Frienie: nee dit zijn de data waarop ze in Amerika in première gaan. Sommigen komen misschien wel op de Nederlandse televisie, wij zullen daar dan zoveel mogelijk via een nieuwsbericht over proberen te berichten.
Reageer
avatar_anonymous
18 dec 2013 19:32 -
@Vevie, Hartelijk dank voor het aanraden van les revenants! Wat een topserie!
Reageer
avatar_anonymous
24 dec 2013 15:55 -
Ngroen: graag gedaan, serie is ijzersterk. Ook Engrenages (Spiral) schijnt een sterke Franse serie te zijn.
Reageer

Laatste nieuws

TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
Vandaag, 12:00
NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.
Vandaag, 11:00
1
Eerder dit jaar werd de première van The Undoing uitgesteld, maar HBO heeft nu een nieuwe premièredatum bekend gemaakt. Eind oktober gaat de serie van start.
Vandaag, 10:00
We kregen tijdens Comic Con al een voorproefje, in de vorm van een teaser van The Boys, nu is er een trailer.
Vandaag, 09:00
Grey's Anatomy, de langlopende ziekenhuisserie van ABC krijgt er drie vaste castleden bij.
Gisteren, 16:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Friheden. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
2