The Nanny

7.7 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
6seizoenen/146afleveringen/1993 - 2004 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min19932004 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:CBS
The Nanny is een Amerikaanse komedieserie van de zender CBS. De serie ging in première op 1 november 1993.

The Nanny gaat over een Joodse kinderjuffrouw in de familie van een Engelse theaterproducent die op Broadway werkt. De serie speelt zich af in New York.

The Nanny begint met Fran Fine (Fran Drescher), die in de bruidswinkel werkt van haar vriendje Danny, en eigenlijk wacht tot hij haar ten huwelijk zal vragen. In plaats daarvan dumpt hij haar niet alleen, maar ontslaat hij haar ook direct uit zijn winkel. Fran pakt daarom haar oude baantje weer op en gaat met make-up langs de deuren om geld te verdienen. Op een gegeven moment klopt ze aan bij het huis van Maxwell Sheffield (Charles Shaughnessy), een rijke Broadway Musical Producer. De butler Niles (Daniel Davis) ziet Fran aan voor een sollicitante voor de baan als kinderjuffrouw en haalt haar binnen. Fran heeft amper de tijd om hem tegen te spreken en voor ze het weet trekt ze in het huis als de nieuwe kinderjuf.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 2
0 / 26
Seizoen 3
0 / 27
Seizoen 4
0 / 26
Seizoen 5
0 / 23
Seizoen 6
0 / 22

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Nanny.

Nieuws (8)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
2 mrt 2020
4
Netflix heeft aangekondigd dat de nieuwe komedieserie Country Comfort op korte termijn in productie gaat.
2 feb 2020
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
20 dec 2018
4

Populaire reacties (1)

9
27 apr 2016
het lijkt me leuk als ze een reboot doen