Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Komedieserie The Nanny keert mogelijk terug

Fran Drescher is met Peter Marc Jacobson, met wie ze The Nanny ontwikkelde, in gesprek over een terugkeer van de komedieserie.

In de serie, die in de Verenigde Staten werd uitgezonden tussen 1993 en 1999, speelde Drescher een kinderjuffrouw die terechtkomt in het gezin van een Engelse theaterproducent en zijn drie kinderen. De serie was ook in Nederland te zien.

"Er wordt gepraat over een vervolg van The Nanny”, vertelt de zestigjarige actrice, die de hoofdrol vertolkte in de serie, aan Entertainment Tonight.

Embed from Getty Images
Fran Drescher

Veel wil Drescher er verder niet over kwijt. "Het wordt fantastisch voor de fans, maar ik kan er nog niet veel over zeggen." Drescher en Jacobson waren jarenlang getrouwd. Na hun scheiding maakte Jacobson bekend dat hij op mannen valt.

Als de serie inderdaad een vervolg krijgt, ziet Drescher voor haar personage een meer maatschappelijk betrokken rol. "Ze houdt zich waarschijnlijk bezig met zaken zoals milieuproblemen en gezondheidszorg. Ze doet haar grote mond open voor het grotere goed."
Vorige aflevering
The Baby Shower
06x22
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Tim121
20 jun 2018 14:17 -
Hopen dat dit doorgaat! Heerlijke serie! Hopelijk willen de overige originele acteurs ook weer meedoen. Er staat echter een klein foutje in het artikel. De serie liep niet van 1993 tot 2004, maar van 1993 t/m 1999. In 2004 is alleen nog een eenmalige reünieaflevering uitgezonden waarin de cast nog één keer bij elkaar kwam in het huis van Fran Drescher om herinneringen aan de serie op te halen.
Reageer
avatar_Roeman
20 jun 2018 14:23
Heb het doorgegeven aan de schrijver. Bedankt voor je oplettendheid.
Reageer