The Undoing

7.9 / 10
56 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:56 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:HBO
The Undoing is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie ging in première op 25 oktober 2020.

Grace Sachs leeft het enige leven dat ze ooit voor zichzelf heeft gewild: ze is een succesvolle therapeute die op het punt staat haar eerste boek te publiceren, heeft een toegewijde echtgenoot en ook een jonge zoon die op een elitaire privéschool studeert in New York City. Weken voordat haar boek wordt gepubliceerd, opent zich een kloof in haar leven: een gewelddadige dood, een vermiste echtgenoot en, in de plaats van een man waarvan Grace dacht dat ze hem kende, alleen een reeks vreselijke onthullingen. Achtergelaten in de nasleep van een zich uitbreidende en zeer openbare ramp, en geschokt door de manieren waarop ze geen gehoor heeft gegeven aan haar eigen advies, moet Grace het ene leven ontmantelen en een ander voor haar kind en zichzelf creëren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Populaire reacties (5)

avatar Christophe
7
25 nov 2020
Hoge kwaliteit qua acteurs, regie en sfeer. Het script vond ik echter wat dunnetjes. Toch van genoten, al was het alleen al maar om de sympathieke Hugh Grant weer eens terug te zien! (Ja, ik ben een Notting Hill fan). Vanaf de rechtszaak start, vond ik het niveau van de serie wel nog wat stijgen.

Het doet me altijd hartpijn wanneer uitstekende actrices van het kaliber Nicole Kidman hun gezicht zo laten verbouwen, dat er bijna geen enkele emotie meer van af te lezen valt. Ik vind ouder wordende vrouwen mooi. Waarom vinden ze dat zelf niet?
avatar seriefanconny
7.5
20 dec 2022
Een miniserie. Zeer grote namen in de hoofdrol. Een langzame start, zeker wennen als Hugh Grant meespeelt. Hij speelt altijd in mijn ogen dezelfde rol. Dus het kostte mij tijd om hem in deze rol te zien. Ik vond hem niet overtuigend genoeg. Maar de rest van deze serie zit goed in elkaar. Wat is waar en wat niet. Iets te veel close-ups van Nicole Kidman. Maar vooruit. Wel een ruim voldoende vanwege het verhaal, de twijfels wie schuldig is. Het bleef spannend en boeiend tot het eind.

Vergelijkbare series

Dexter
2 stemmen
Friends
2 stemmen
Breaking Bad
2 stemmen
The Undoing