The Undoing

7.9 / 10
56 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:56 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:HBO
The Undoing is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie ging in première op 25 oktober 2020.

Grace Sachs leeft het enige leven dat ze ooit voor zichzelf heeft gewild: ze is een succesvolle therapeute die op het punt staat haar eerste boek te publiceren, heeft een toegewijde echtgenoot en ook een jonge zoon die op een elitaire privéschool studeert in New York City. Weken voordat haar boek wordt gepubliceerd, opent zich een kloof in haar leven: een gewelddadige dood, een vermiste echtgenoot en, in de plaats van een man waarvan Grace dacht dat ze hem kende, alleen een reeks vreselijke onthullingen. Achtergelaten in de nasleep van een zich uitbreidende en zeer openbare ramp, en geschokt door de manieren waarop ze geen gehoor heeft gegeven aan haar eigen advies, moet Grace het ene leven ontmantelen en een ander voor haar kind en zichzelf creëren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

The Undoing - Seizoen 1

7.5

Nieuws (9)

Op zondag 4 april zullen TNT en TBS tegelijkertijd de winnaars bekend maken van de 27ste SAG Awards.
vr 5 februari
Op woensdag 3 februari werden de nominaties bekend gemaakt van de 78ste Golden Globe Awards
do 4 februari
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
di 19 januari
1

Populaire reacties (3)

7
25 nov 2020
Hoge kwaliteit qua acteurs, regie en sfeer. Het script vond ik echter wat dunnetjes. Toch van genoten, al was het alleen al maar om de sympathieke Hugh Grant weer eens terug te zien! (Ja, ik ben een Notting Hill fan). Vanaf de rechtszaak start, vond ik het niveau van de serie wel nog wat stijgen.

Het doet me altijd hartpijn wanneer uitstekende actrices van het kaliber Nicole Kidman hun gezicht zo laten verbouwen, dat er bijna geen enkele emotie meer van af te lezen valt. Ik vind ouder wordende vrouwen mooi. Waarom vinden ze dat zelf niet?
4
08 dec 2020
Zeer teleurstellend en ongeloofwaardig. De gemiddelde aflevering van Law & Order is van betere kwaliteit. Hugh Grant is nog het enige lichtpuntje. Ben het ook helemaal eens met Christophe wat betreft Nicole Kidman.

Vergelijkbare series

Dexter
2 stemmen
Friends
2 stemmen
Breaking Bad
2 stemmen