The Undoing

-
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/0afleveringen/2020 - heden
NetwerkHBO
1x1 25 oktober 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Drama
Netwerk:HBO
The Undoing is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie ging in première op 25 oktober 2020.

Grace Sachs leeft het enige leven dat ze ooit voor zichzelf heeft gewild: ze is een succesvolle therapeute die op het punt staat haar eerste boek te publiceren, heeft een toegewijde echtgenoot en ook een jonge zoon die op een elitaire privéschool studeert in New York City. Weken voordat haar boek wordt gepubliceerd, opent zich een kloof in haar leven: een gewelddadige dood, een vermiste echtgenoot en, in de plaats van een man waarvan Grace dacht dat ze hem kende, alleen een reeks vreselijke onthullingen. Achtergelaten in de nasleep van een zich uitbreidende en zeer openbare ramp, en geschokt door de manieren waarop ze geen gehoor heeft gegeven aan haar eigen advies, moet Grace het ene leven ontmantelen en een ander voor haar kind en zichzelf creëren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Undoing.

Nieuws (8)

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
ma 10 augustus
Eerder dit jaar werd de première van The Undoing uitgesteld, maar HBO heeft nu een nieuwe premièredatum bekend gemaakt. Eind oktober gaat de serie van start.
za 8 augustus