The Undoing

7.9 / 10
56 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_seriefanconny
7.5
20 dec 2022 18:26 -
Een miniserie. Zeer grote namen in de hoofdrol. Een langzame start, zeker wennen als Hugh Grant meespeelt. Hij speelt altijd in mijn ogen dezelfde rol. Dus het kostte mij tijd om hem in deze rol te zien. Ik vond hem niet overtuigend genoeg. Maar de rest van deze serie zit goed in elkaar. Wat is waar en wat niet. Iets te veel close-ups van Nicole Kidman. Maar vooruit. Wel een ruim voldoende vanwege het verhaal, de twijfels wie schuldig is. Het bleef spannend en boeiend tot het eind.
Reageer
avatar_simonfender
9
01 dec 2021 11:18 -
Top cast, top serie, goeie thriller, niks mis mee deze serie een lust voor het oog. Genieten!!!!!
Reageer
avatar_Mdevreugd
4
08 dec 2020 12:47 -
Zeer teleurstellend en ongeloofwaardig. De gemiddelde aflevering van Law & Order is van betere kwaliteit. Hugh Grant is nog het enige lichtpuntje. Ben het ook helemaal eens met Christophe wat betreft Nicole Kidman.
Reageer
avatar_321
6
05 dec 2020 00:50 -
Slecht acteren, zonder emoties; zeer dun verhaal; uiteindelijk teleurstellend
Reageer
avatar_Christophe
7
25 nov 2020 12:14 - 22 sep 2021 04:49
Hoge kwaliteit qua acteurs, regie en sfeer. Het script vond ik echter wat dunnetjes. Toch van genoten, al was het alleen al maar om de sympathieke Hugh Grant weer eens terug te zien! (Ja, ik ben een Notting Hill fan). Vanaf de rechtszaak start, vond ik het niveau van de serie wel nog wat stijgen.

Het doet me altijd hartpijn wanneer uitstekende actrices van het kaliber Nicole Kidman hun gezicht zo laten verbouwen, dat er bijna geen enkele emotie meer van af te lezen valt. Ik vind ouder wordende vrouwen mooi. Waarom vinden ze dat zelf niet?
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
The Undoing