The Tale of Nokdu

8.5 / 10
33 min
Romantiek, Dramedy
Volg deze serie
8.5 / 10
1seizoenen/32afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkKBS2
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:33 min20192019 (Beëindigd)
Netwerk:KBS2
The Tale of Nokdu is een Zuid-Koreaanse dramedyserie van de zender KBS2. De serie ging in première op 30 september 2019.

Jeon Nok Du woont op een eiland met zijn vader en oudere broer. Hij is slim en een goede zwaardvechter. Sinds hij klein was, mocht hij van zijn vader niet studeren of naar het vasteland gaan. Op een dag worden zijn vader en oudere broer aangevallen door een groep vrouwelijke moordenaars. Jeon Nok Du achtervolgt een van de moordenaressen naar de hoofdstad. Jeon Nok Du ontmoet in die tijd Dong Dong Ju. Zij wil de koning neerschieten met haar pijl en boog, maar Jeon Nok Du redt haar uit de problemen. Ondertussen gaat de huurmoordenaar die Jeon Nok Du achtervolgt een weduwendorp binnen. Om erachter te komen wie en waarom zijn familie is aangevallen, vermomt Jeon Nok Du zich als vrouw en gaat het weduwendorp binnen. Daar ontmoet hij Dong Dong Ju weer. Zij is een leerling om gisaeng te worden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 32
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Tale of Nokdu.

Vergelijkbare series

The Tale of Nokdu