The Stand (2020)

7.1 / 10
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/9afleveringen/2020 - 2021 
NetwerkCBS All Access
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min20202021 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
The Stand (2020) is een Amerikaanse miniserie van de zender CBS All Access. De serie ging in première op 17 december 2020.

Een supergriep maakt in The Stand een einde aan het leven van het grootste deel van de bevolking op aarde. Toch blijkt ook een behoorlijk deel immuun te zijn voor deze griep. Deze mensen krijgen last van dromen en visioenen. Een deel krijgt te maken met de oude Abagail Freemantle, die hen vraagt naar Colorado te komen. De andere helft van de overgebleven bevolking krijgt bezoek van Randall Flagg, de duivel himself. Zij worden verzocht hem te volgen richting Las Vegas. Uiteindelijk leidt dit tot de ultieme confrontatie tussen goed en kwaad.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Stand (2020).

Nieuws (7)

Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
1 dec 2020
2
CBS All Access heeft een trailer uitgebracht voor de nieuwe serie The Stand (2020), die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Stephen King.
12 okt 2020
2
The Stand (2020), gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King, gaat in december in première bij CBS All Access.
27 aug 2020
16

Populaire reacties (1)

5
23 jan 2021
Helaas valt dit tegen op vele vlakken. Zoals de non lineaire vertelstijl die is gekozen. Superslecht idee. Het haalt alle vaart uit het verhaal en is killing voor de continuïteit. En de casting van Goldberg en Skasgaard is ook geen briljante keuze geweest. Ze komen totaal niet over als de twee spillen (angel and demon) waarom dit verhaal moet draaien.
Nee, lees alsjeblieft het boek en ga dan de oude miniserie kijken. Dan doe je dit fantastische verhaal meer eer aan dan het volgen van deze mislukte brij.

Vergelijkbare series