Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Première plannen van CBS All Access voor verschillende series

Première plannen van CBS All Access voor verschillende series

CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
The Stand (2019) is geschreven door Josh Boone en Ben Cavell en is een aanpassing op het gelijknamige boek van Stephen King. De serie speelt zich af in een wereld die gedecimeerd is door pest en verwikkeld in een elementaire strijd tussen goed en kwaad. In The Stand speelt onder andere Whoopi Goldberg een rol. Ook kreeg James Marsden een rol in de serie, die eind dit jaar te zien zal zijn.


The Stand (2019)

The Man Who Fell to Earth werd in 2019 besteld en is gebaseerd op een boek van Walter Tevis en de cultklassieker uit 1976. De animatieserie The Harper House werd dit jaar in januari aangekondigd en volgt een vrouw en haar familie nadat ze gedwongen zijn te verhuizen naar het huis dat ze hebben geërfd. Guilty Party draait om Beth Baker, een journaliste met een slecht imago. Baker wordt gespeeld door Isla Fisher (Bored to Death). De premières van deze series staan gepland in 2021, maar exacte data heeft CBS All access nog niet bekend gemaakt.

De nog naamloze documentaire van Richard Linklater zal uit tien afleveringen bestaan en draait om het redden van verwaarloosde dieren. De documentaireserie zal aankomende herfst in première gaan.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten