The Spy

8.1 / 10
55 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:55 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Thriller
Netwerk:Netflix
The Spy is een Amerikaanse thrillerserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 6 september 2019.

Legendarische Israëlische spion Eli Cohen slaagt erin zich in te bedden in de Syrische high society en door de rangen van het Syrische regime te stijgen, maar wordt gedwongen om een ​​immens offer te betalen dat tot op de dag van vandaag blijvende gevolgen heeft gehad in de politiek van het Midden-Oosten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (2)

The Spy - Seizoen 1

8.5

The Spy - Eerste aflevering

7

Nieuws (8)

Op 9 december zijn de nominaties bekend gemaakt voor de 77ste Golden Globe Awards. Uiteraard zoals elk jaar richt MijnSerie zich op de series.
9 dec 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
2 sep 2019
Afgelopen week in het nieuws: Mr. Mercedes, Outlander, Mr. Robot, Mocro Maffia, en nog veel meer startdatums. Maar ook premièredatums, overzichten, nieuwe series, castingnieuws, prijsvraag antwoord en video’s. Te veel om op te noemen.
2 sep 2019