The Spy

8.1 / 10
55 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Thrillerserie The Spy in september bij Netflix

De thrillerserie The Spy vertelt het schokkende, waargebeurde verhaal van de Israëlische meesterspion Eli Cohen, die in de jaren 60 in de Syrische overheid infiltreerde.

Het is een serie met zes afleveringen, die Netflix op 6 september gaat aanbieden. De hoofdrol wordt gespeeld door Sacha Baron Cohen, bekend van Who Is America? Mossad-agent Eli Cohen infiltreerde aan het begin van de jaren zestig de Syrische overheid, maar hij kreeg steeds meer moeite om zijn dubbelleven geheim te houden. Noah Emmerich (The Americans) speelt zijn contactpersoon bij de Mossad en Hadar Ratzon Rotem (Homeland) geeft gestalte aan zijn vrouw Nadia.

8109 TheSpy

De miniserie is geschreven en geregisseerd door Gideon Raff, die ook Prisoners of War en Homeland maakte.
Vorige aflevering
Home
Home
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Gisteren, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Gisteren, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Gisteren, 09:00