The Spy

8.1 / 10
55 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Faceman
8.5
24 apr 2021 10:36 -
Heb lang getwijfeld om deze serie te gaan kijken omdat ik bang was dat ik steeds Borat te zien zou krijgen als ik Sacha Baron Cohen in beeld te zien zou krijgen, maar dat was nooit het geval. Wat speelt Baron hier een goede rol en geen enkel moment schiet één van zijn vele typetjes door je hoofd tijdens deze serie. Vraag me serieus af waarom deze man niet vaker serieuze rollen speelt.

Ook het spelen met de kleuren en ook het goed in beeld brengen wat zo'n missie doet met het thuisfront maakt deze miniserie erg sterk.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.