The Right Stuff

-
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van The Right Stuff van Disney+

Tijdens [email protected] heeft Disney+ de eerste beelden van de Amerikaanse dramaserie The Right Stuff uitgebracht.

The Right Stuff werd vorig jaar in februari aangekondigd. Inmiddels is het al bekend dat de seriein de herfst zal verschijnen bij Disney+, maar een exacte datum voor de première is nog niet genoemd. Disney+ heeft nu wel een sneak peek van de serie uitgebracht.The Right Stuff is een aanpassing van het gelijknamige boek van Tom Wolfe uit 1979 en geeft een kijkje in het leven van ambitieuze astronauten en hun families. Elk seizoen zal er een andere missie van de astronauten volgen. Het eerste seizoen speelt zich af tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog in 1958, wanneer de Sovjets de ruimterace domineren. Volgende seizoenen gaan over het Apollo Space Program, de maanlanding en andere missies.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_E71
26 jul 2020 16:38 -
Ziet er goed uit.
Reageer

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
3
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1