The Right Stuff

7.6 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van The Right Stuff van Disney+

Tijdens [email protected] heeft Disney+ de eerste beelden van de Amerikaanse dramaserie The Right Stuff uitgebracht.

The Right Stuff werd vorig jaar in februari aangekondigd. Inmiddels is het al bekend dat de seriein de herfst zal verschijnen bij Disney+, maar een exacte datum voor de première is nog niet genoemd. Disney+ heeft nu wel een sneak peek van de serie uitgebracht.The Right Stuff is een aanpassing van het gelijknamige boek van Tom Wolfe uit 1979 en geeft een kijkje in het leven van ambitieuze astronauten en hun families. Elk seizoen zal er een andere missie van de astronauten volgen. Het eerste seizoen speelt zich af tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog in 1958, wanneer de Sovjets de ruimterace domineren. Volgende seizoenen gaan over het Apollo Space Program, de maanlanding en andere missies.
Vorige aflevering
Flight
Flight
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_E71
26 jul 2020 16:38 -
Ziet er goed uit.
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
dinsdag, 16:00
5
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
dinsdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 14:00