Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Disney+ cancelt The Right Stuff

Er komt geen tweede seizoen van The Right Stuff bij Disney+, de streamingservice heeft de Amerikaanse dramaserie na het eerste seizoen gecanceld.

The Right Stuff is de eerste serie met een script die door Disney+ gecanceld is. Naar verluidt zal Disney+ besloten hebben de serie geen tweede seizoen te geven na een lange discussie met Warner Bros.Television, die verantwoordelijk is voor de productie. De studio kijkt of er andere mogelijk geïnteresseerden zijn voor de serie, daarvoor heeft Warner Bros. Television verlenging gevraagd voor de cast opties.

The Right Stuff is dan de eerste gecancelde serie met een script van Disney+, het was ook de eerste serie met een script van National Geographic voor Disney+. The Right Stuff is een aanpassing van het gelijknamige boek van Tom Wolfe uit 1979 en geeft een kijkje in het leven van ambitieuze astronauten en hun families. Ze werden beroemd door een competitie die hen mogelijk zou kunnen doden of onsterfelijk maken. Het eerste seizoen speelt zich af tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog in 1958, wanneer de Sovjets de ruimterace domineren.

Video on youtube
Vorige aflevering
Flight
Flight
01x08
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_DAVE2804
05 apr 2021 13:31 -
Eigenlijk is dit best wel slecht nieuws. De Star Wars- en Marvel-series scoren wel enorm en daar zijn er alweer tig nieuwe van aangekondigd. Als de 'originals' van Disney, die niets met Star Wars of Marvel te maken hebben, zo snel alweer gecanceld worden, gaat Disney zich straks wellicht nóg meer alleen op franchises als SW/Marvel inzetten. Sowieso hebben ze al weinig andere series dan SW/Marvel. Als ze die series dan ook nog eens zo snel weer cancelen vind ik dat persoonlijk erg jammer. Hopelijk vindt The Right Stuff een ander thuis.
Reageer
avatar_Faceman
05 apr 2021 17:59 -
Jammer. Serie staat nog op mijn lijstje, maar ze hebben het aangekondigd als iets dat meerdere seizoenen zou krijgen over verschillende periodes in de ruimtevaart. Weet nog niet of ik het seizoen nou nog ga kijken.
Reageer
avatar_loup
05 apr 2021 19:44 -
Jammer. Seizoen 1 vond ik de moeite waard om te bekijken.
Reageer
avatar_BlackBiker
06 apr 2021 16:27 -
Ik heb de film (van ruim drie uur!) al meerdere malen gezien. Daarom deze serie nog een beetje links laten liggen. Hij leek me niet echt veel toe te voegen. Nu het bij 1 seizoen blijft, kan iemand me dan vertellen of het de moeite waard is om te kijken als je de film en het boek al kent?
Reageer
The Right Stuff