The Order

7.4 / 10
48 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
2seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:48 min2019 - heden
Netwerk:Netflix
The Order is een Amerikaanse bovennatuurlijkenserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 7 maart 2019.

The Order volgt de eerstejaars Jack Morton, die zich aansluit bij een geheim fabelachtig gezelschap, genaamd The Order. Hier krijgt hij te maken met een wereld van magie, monsters en intriges. Wanneer Jack steeds dieper in deze wereld duikt, ontdekt hij duistere familiegeheimen en een ondergrondse strijd tussen de weerwolven en de duistere toverkracht. Jack ondergaat een magische en gevaarlijke reis om de waarheid boven tafel te halen, inclusief die van zichzelf.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (2)

The Order - Seizoen 1

6

The Order - Eerste aflevering

5

Nieuws (8)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14
De acteurs Derek Luke, Max Martini, Paola Nuñez en Joel Allen krijgen rollen in het tweede seizoen van de Amerikaanse serie The Purge.
22 jun 2019
Netflix heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
24 apr 2019
28

Populaire reacties (4)

9
08 apr 2019
Net het gehele seizoen 1 afgekeken en vind het een goede serie het einde al onverwacht wel een goed uitgangspunt voor een 2de seizoen die er ook gaat komen.Met seizoen 1 moet je wel even inkomen maar dat is met meer series na 1 of 2 afleveringen zeggen wat slecht is de manier om goede series te missen.Waarom willen veel mensen een quick fix geef mij maar een opbouw.
9
07 mrt 2019
Spannende serie erg goed gemaakt. Had van het einde iets meer verwacht. (Geen slecht einde alleen onverwacht). Hoop dat er een 2de season komt.

Vergelijkbare series