The Son

7.5 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2017 - heden
NetwerkAMC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2017 - heden
Genres:Drama
Netwerk:AMC
The Son is een Amerikaanse dramaserie van de zender AMC. De serie ging in première op 4 juli 2017.

The Son is gebaseerd op het veelgeprezen roman van Philipp Meyer. Het zal twee gelijktijdige perioden volgen. Het eerste verhaal van de jonge Eli McCullough, nadat hij is ontvoerd en geïndoctrineerd in een stam van Comanche in 1849. Het andere verhaal speelt zich 60 jaar later af, als Eli gegroeid is en strijd met zijn familie om het vee imperium te handhaven tijdens de turbulente Bandit Wars van Zuid-Texas.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Son.

Nieuws (12)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van AMC en Hulu. We hebben een update gemaakt van de AMC en Hulu-series.
vr 9 augustus
2
De acteurs Derek Luke, Max Martini, Paola Nuñez en Joel Allen krijgen rollen in het tweede seizoen van de Amerikaanse serie The Purge.
za 22 juni
AMC en Hulu hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
27 apr 2019

Vergelijkbare series

Deadwood
2 stemmen
Longmire
2 stemmen
Dexter
1 stem