The Order

7.4 / 10
48 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer tweede seizoen The Order

Het tweede seizoen van van de Amerikaanse bovennatuurlijkenserie The Order is al gestart. Bekijk de trailer die Netflix uitbracht.

Het tweede seizoen van The Order is op 18 juni van start gegaan bij Netflix. Hoewel er uiteenlopende meningen over het eerste seizoen waren, werd er al snel een tweede seizoen van de bovennatuurlijkenserie besteld. Bekijk de trailer van het tweede seizoen hieronder.The Order volgt de eerstejaars Jack Morton, die zich aansluit bij een geheim fabelachtig gezelschap, genaamd The Order. Wanneer Jack steeds dieper in deze wereld duikt, ontdekt hij duistere familiegeheimen en een ondergrondse strijd tussen de weerwolven en de duistere toverkracht. Hij doet er alles aan om de waarheid boven tafel te halen.
Vorige aflevering
New World Order, Part 2
New World Order, Part 2
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
1
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Vandaag, 09:00
Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Gisteren, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
zaterdag, 12:00