The Magicians

7.5 / 10
42 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Datum en trailer voor vijfde seizoen Syfy-serie The Magicians

The Magicians is een Amerikaanse fantasyserie van de zender Syfy. Binnenkort gaat het vijfde seizoen van start.

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Lev Grossman volgt The Magicians Quentin Coldwater (Jason Ralph, Aquarius) die als briljante eindejaarstudent gaat studeren bij Brakebills College voor Magical Pedagogy. Dat is een geheime universiteit in Upstate New York die gespecialiseerd is in magie. Hij en zijn vrienden van in de twintig, ontdekken al snel dat de magische fantasiewereld waar ze als kinderen over lazen reëel is en een ernstig gevaar vormt voor de mensheid.

*** Even een korte spoiler ***
Tijdens het vierde seizoen offerde Quentin Coldwater zichzelf op en stierf om zijn vrienden, magie en de wereld te redden. Zoals te zien in de trailer voor het nieuwe seizoen moeten Julia, Alice, Eliot, Margo, Penny en hun vrienden (en vijanden) leren in een wereld te navigeren zonder Quentin. Nu is er een nieuwe dreiging ontstaan: bij het bevrijden van magie is de balans de andere kant opgegaan en doemt een apocalyps op. Het nieuwe seizoen zal tonen hoe de magiërs werken zonder Quentin en of ze de wereld kunnen redden.

Syfy heeft gisteren bekend gemaakt dat het vijfde seizoen op 15 januari 2020 van start zal gaan.

Vorige aflevering
Fillory and Further
Fillory and Further
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Gisteren, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Gisteren, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Gisteren, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Gisteren, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Gisteren, 10:00