The Magicians

7.5 / 10
42 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Datum en trailer voor vijfde seizoen Syfy-serie The Magicians

The Magicians is een Amerikaanse fantasyserie van de zender Syfy. Binnenkort gaat het vijfde seizoen van start.

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Lev Grossman volgt The Magicians Quentin Coldwater (Jason Ralph, Aquarius) die als briljante eindejaarstudent gaat studeren bij Brakebills College voor Magical Pedagogy. Dat is een geheime universiteit in Upstate New York die gespecialiseerd is in magie. Hij en zijn vrienden van in de twintig, ontdekken al snel dat de magische fantasiewereld waar ze als kinderen over lazen reëel is en een ernstig gevaar vormt voor de mensheid.

*** Even een korte spoiler ***
Tijdens het vierde seizoen offerde Quentin Coldwater zichzelf op en stierf om zijn vrienden, magie en de wereld te redden. Zoals te zien in de trailer voor het nieuwe seizoen moeten Julia, Alice, Eliot, Margo, Penny en hun vrienden (en vijanden) leren in een wereld te navigeren zonder Quentin. Nu is er een nieuwe dreiging ontstaan: bij het bevrijden van magie is de balans de andere kant opgegaan en doemt een apocalyps op. Het nieuwe seizoen zal tonen hoe de magiërs werken zonder Quentin en of ze de wereld kunnen redden.

Syfy heeft gisteren bekend gemaakt dat het vijfde seizoen op 15 januari 2020 van start zal gaan.

Vorige aflevering
Fillory and Further
Fillory and Further
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1