The Lord of the Rings: The Rings of Power

8.1 / 10
68 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
2seizoenen/8afleveringen/2022 - heden
NetwerkPrime Video
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:68 min2022 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:Prime Video
The Lord of the Rings: The Rings of Power is een Amerikaanse fantasyserie te zien bij Prime Video. De serie ging in première op 1 september 2022.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is een epische fantasyserie dat zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen van J.R.R. Tolkiens The Hobbit en The Lord of the Rings afspeelt. Het zal de kijkers terugvoeren naar een tijdperk waarin grote machten werden gesmeed, koninkrijken tot glorie rezen en in verval raakten, onwaarschijnlijke helden op de proef werden gesteld, hoop opgehangen door de fijnste draden en de grootste schurk die ooit uit Tolkiens pen vloeide, dreigde de hele wereld in duisternis te bedekken. De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een ensemble van personages, zowel bekende als nieuwe, terwijl ze de confrontatie aangaan met de lang gevreesde heropkomst van het kwaad in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Misty Mountains, tot de majestueuze bossen van de elfhoofdstad Lindon, tot het adembenemende eilandkoninkrijk Númenor, tot de verste uithoeken van de kaart, deze koninkrijken en personages zullen nalatenschappen ontlenen die lang daarna leven. ze zijn weg.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Populaire reacties (6)

avatar BlackBiker
6.5
25 sep 2022
Gestopt met volgen. Toen ik vandaag merkte dat ik liever wat afleveringen van de jaren 50 SF serie "Quatermass and the Pit" ging kijken dan de nieuwe episode van The Rings of Power, bedacht ik me dat ik daar eigenlijk net zo goed mee kan stoppen.
Het verhaal boeit me niet, de hoofdpersonen ook niet en om alleen te gaan kijken omdat het er zo mooi uitziet, tja, dat vind ik zonde van mijn tijd.
avatar pelgrim1962
10
6 dec 2022
Ik vond het een geweldige serie.... dikke 10

Vergelijkbare series

Game of Thrones
13 stemmen
The Witcher
11 stemmen
Fringe
3 stemmen
The Lord of the Rings: The Rings of Power