Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen The Kominsky Method eind mei in première

Het derde seizoen, wat ook het laatste seizoen zal zijn, van The Kominsky Method zal eind mei op Netflix verschijnen. Alleen Alan Arkin keert niet terug in zijn rol.

Vorig jaar juli kondigde Netflix het derde seizoen van The Kominsky Method aan. Dit seizoen zal binnenkort verschijnen, maar daarna zullen er geen nieuwe seizoen meer verschijnen. De serie wordt beëindigd met het derde seizoen. Het derde seizoen gaat 28 mei in première bij Netflix. Voorgaande seizoenen bestonden uit acht afleveringen, het laatste seizoen zal bestaan uit zes afleveringen van een half uur.

Nog zes afleveringen voordat er afscheid genomen moet worden van de cast en hun personages. Alleen Alan Arkin (BoJack Horseman) zullen de fans al moeten missen in het laatste seizoen. Voor dit seizoen zal Arkin namelijk niet terugkeren in zijn rol als Norman Newlander, vorig jaar werd bekend dat hij maar voor twee seizoenen had getekend. Samen met Michael Douglas (The Streets of San Francisco) speelde hij de hoofdrol.



The Kominsky Method draait om de eens beroemde acteur Sandy Kominsky en zijn oude vriend en agent Norman Newlander. Samen proberen ze te navigeren door de door jongeren en schoonheid geobsedeerde cultuur van Los Angeles in hun latere levensjaren.
Vorige aflevering
Chapter 22. The fundamental things apply
Chapter 22. The fundamental things apply
03x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Kominsky Method