The Kominsky Method

7.8 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Kominsky Method krijgt tweede seizoen bij Netflix

The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen is te bekijken sinds 16 november 2018.

The Kominsky Method draait om de eens beroemde acteur Sandy Kominsky (Michael Douglas) en zijn oude vriend en agent Norman Newlander (Alan Arkin). Samen proberen ze te navigeren door de door jongeren en schoonheid geobsedeerde cultuur van Los Angeles in hun latere levensjaren.

Netflix heeft laten weten dat er een tweede seizoen is besteld bij Warner Bros. TV. Het tweede seizoen zal opnieuw uit acht afleveringen bestaan. De aankondiging van het tweede seizoen volgt tien dagen nadat de Netflix-serie een prijs kreeg voor beste komedieserie bij de Golden Globes, waarbij ook Michael Douglas een trofee ontving. The Kominsky Method ontving ook al twee Critics' Choice-nominaties.

Vorige aflevering
Chapter 16. A Thetan Arrives
Chapter 16. A Thetan Arrives
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
donderdag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
donderdag, 10:00