The Kominsky Method

7.7 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Kominsky Method krijgt tweede seizoen bij Netflix

The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen is te bekijken sinds 16 november 2018.

The Kominsky Method draait om de eens beroemde acteur Sandy Kominsky (Michael Douglas) en zijn oude vriend en agent Norman Newlander (Alan Arkin). Samen proberen ze te navigeren door de door jongeren en schoonheid geobsedeerde cultuur van Los Angeles in hun latere levensjaren.

Netflix heeft laten weten dat er een tweede seizoen is besteld bij Warner Bros. TV. Het tweede seizoen zal opnieuw uit acht afleveringen bestaan. De aankondiging van het tweede seizoen volgt tien dagen nadat de Netflix-serie een prijs kreeg voor beste komedieserie bij de Golden Globes, waarbij ook Michael Douglas een trofee ontving. The Kominsky Method ontving ook al twee Critics' Choice-nominaties.

Vorige aflevering
Chapter 16. A Thetan Arrives
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een jaarabonnement van Horrify. We mogen vijf abonnementen weggeven ter waarde van € 69,95 per stuk. Doe mee en maak kans op een jaarabonnement!
Vandaag, 14:00
Goliath is een Amerikaanse juridische dramaserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in oktober 2016.
Vandaag, 13:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 11:59
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Brooklyn Nine-Nine is een Amerikaanse komische politieserie van de zender NBC. Op 6 februari 2020 gaat het zevende seizoen van start.
Vandaag, 10:00
Nickelodeon en Netflix hebben een meerjarig samenwerkingscontract getekend. Onderdeel van de afspraak is onder meer een exclusieve spin-off van de serie SpongeBob SquarePants.
Vandaag, 09:00