The Kominsky Method

7.8 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Kominsky Method vernieuwd met een derde en laatste seizoen

De Amerikaanse komedieserie The Kominsky Method is door Netflix vernieuwd met een derde seizoen, wat ook het laatste seizoen zal zijn.

The Kominsky Method, die een Golden Globe voor beste musical of komedie won, zal eindigen met een derde seizoen. Dat heeft Netflix aangekondigd. Door de maatregelen rondom het coronavirus is het nog niet bekend wanneer de productie van het nieuwe seizoen van start kan gaan.

Chuck Lorre (The Big Bang Theory) bedacht de serie, die draait om de vriendschap tussen de eens beroemde acteur Sandy Kominsky (Michael Douglas, The Streets of San Francisco) en agent Norman Newlander (Alan Arkin, 100 Centre Street). Douglas won in 2019 ook een Golden Globe voor zijn rol als Sandy Kominsky.


Alan Arkin als Norman Newlander en Michael Douglas als Sandy Kominsky
Vorige aflevering
Chapter 16. A Thetan Arrives
Chapter 16. A Thetan Arrives
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Alle zes de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Dawson's Creek zullen in januari verschijnen bij Netflix.
Vandaag, 14:00
Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Gisteren, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Gisteren, 09:00
2
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
donderdag, 14:00