The Haunting

8.2 / 10
56 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
2seizoenen/19afleveringen/2018 - 2020 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:56 min20182020 (Beëindigd)
Genres:Anthologie
Netwerk:Netflix
The Haunting is een Amerikaanse anthologieserie van Netflix. De serie ging in première op 31 oktober 2018.

In flashbacks worden de leden van een gebroken gezin geconfronteerd met enge herinneringen aan hun oude huis en de vreselijke gebeurtenissen die hen hebben verdreven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 9

Recensies (3)

The Haunting - Seizoen 2

8

The Haunting of Hill House - Seizoen 1

9

Nieuws (13)

Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
di 26 januari
Volgens bedenker Mike Flanagan zijn er geen plannen voor vervolg delen van de anthologieserie The Haunting. Er zijn afgelopen twee jaar twee seizoenen verschenen.
zo 27 december
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie mini- en anthologieserie. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.
do 31 december
9

Populaire reacties (12)

7
14 okt 2018
Ik had iets meer spanning verwacht. Sommige delen waren iets aan de saaie kant. Veel drama met af en toe wat spannende momenten. Goed geacteerd en mooi decor zo'n oud huis waar je zelf liever alleen in rond loopt. Ik kom niet hoger uit dan een zeven.
6
13 okt 2018
Het is meer een drama dan horror moet ik zeggen (op een paar scenes na). Ik had eigenlijk een beetje Conjuring/Rose Red achtige haunted house serie verwacht, maar helaas. Geen slechte serie, maar wel een kleine tegenvaller als je echt horror verwacht.

Vergelijkbare series

Dexter
2 stemmen
House M.D.
2 stemmen
Lost
2 stemmen