The Haunting

8.2 / 10
57 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Victoria Pedretti in Netflix-serie The Haunting of Bly Manor

De Netflix-serie The Haunting of Hill House gaat vanaf het tweede seizoen verder als anthologieserie met als titel The Haunting of Bly Manor. Dat werd in februari bekend.

Actrice Victoria Pedretti, die we ook al zagen in The Haunting of Hill House, krijgt een hoofdrol in The Haunting of Bly Manor. De serie is gebaseerd op het verhaal The Turn of the Screw van Henry James. Het gaat over een afgelegen landhuis waarin een gouvernante voor twee kinderen zorgt. Pedretti speelt de gouvernante Dani. De jonge actrice bevestigde de casting in een videoboodschap.


Victoria Pedretti is ook de vrouwelijke hoofdrolspeler in het komende tweede seizoen van de psychologische dramaserie You. De serie The Haunting of Bly Manor zal in 2020 te zien zijn bij Netflix.
Vorige aflevering
Silence Lay Steadily
Silence Lay Steadily
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03