The Haunting

8.2 / 10
57 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Haunting of Hill House wordt anthologieserie

De dramaserie met een horrortintje gaat verder als The Haunting met ieder seizoen een nieuw verhaal en nieuwe castleden.

Netflix heeft aangekondigd dat The Haunting of Hill House een soort van vernieuwd is met een tweede seizoen. Er zal gesproken worden over The Haunting-serie want de horror-/dramaserie gaat vanaf het tweede seizoen verder als anthologieserie. Dat betekent, als er nog meer seizoenen gaan volgen, elk seizoen een ander verhaal en waarschijnlijk nieuwe castleden gaat krijgen. Al is dat laatste nog niet helemaal duidelijk. Want er wordt gefluisterd dat showrunner Mike Flanagan een aantal castleden opnieuw gaat gebruiken alleen dan in een nieuwe rol met een ander karakter. Het lijkt er dus op dat Michiel Huisman (foto) gecast zal gaan worden voor het tweede seizoen. De vernieuwing komt vlak na een deal die Flanagan heeft gesloten met Netflix.Het tweede seizoen zal The Haunting of Bly Manor gaan heten naar het verhaal The Turn of the Screw van Henry James. Het verhaal gaat over een afgelegen landhuis waarin een gouvernante voor twee kinderen zorgt. Het eerste seizoen was gebaseerd op de roman uit 1959 van Shirley Jackson. Castleden naast Huisman waren onder anderen Carla Gugino, Henry Thomas, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel, Victoria Pedretti, Lulu Wilson, Mckenna Grace, Paxton Singleton, Julian Hilliard, Violet McGraw en Timothy Hutton. Of een aantal castleden uit het eerste seizoen zullen terugkeren is niet bekend. Wel is bekend dat het tweede seizoen waarschijnlijk pas ergens in 2020 van start zal gaan bij de streamingdienst.

Ben jij blij met deze vernieuwing?Vorige aflevering
Silence Lay Steadily
Silence Lay Steadily
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_CaptMaas
22 feb 2019 14:42 -
Klinkt goed. Ik hoop dat Kate Siegel ook opnieuw gecast wordt, wat een top actrice is dat zeg!
Reageer

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2