Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor tweede deel The Haunting

Het tweede deel van The Haunting, ook bekend als The Haunting of Bly Manor, gaat begin oktober in première. De eerste beelden zijn al te bekijken.

Netflix heeft een teaser uitgebracht van The Haunting of Bly Manor, het tweede deel van The Haunting. In 2018 verscheen het eerste deel, genaamd The Haunting of Hill House, met de Nederlandse Michiel Huisman (Game of Thrones) in een van de hoofdrollen. Het tweede hoofdstuk van The Haunting gaat 9 oktober in première bij de streamingdienst.

The Haunting of Bly Manor speelt zich af in England in het jaar 1980. Na een tragische dood van een aupair neemt Henry Wingrave (Henry Thomas, Sons of Liberty) een jonge Amerikaanse nanny (Victoria Pedretti, You) in dienst, om voor zijn wees nichtje en neefje te zorgen in Bly Manor.

Video on youtube


In 2019 werd bekend dat The Haunting of Hill House verder zou gaan als een anthologieserie, genaamd The Haunting. Dat houdt in dat ieder seizoen uit een nieuw verhaal bestaat. In The Haunting of Bly Manor keren wel een aantal acteurs uit The Haunting of Hill House terug in een nieuwe rol, zoals Victoria Pedretti en Henry Thomas.
Vorige aflevering
The Beast in the Jungle
The Beast in the Jungle
02x09
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Haunting