The ABC Murders

7.3 / 10
59 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:59 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Detective
Netwerk:BBC One
The ABC Murders is een Britse detectiveserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 26 december 2018.

Gebaseerd op Aghata Christie's roman uit 1936, speelt zich af in de jaren 1930 op een moment dat de natie gevaarlijk verdeeld is en achterdocht en haat in opkomst, wordt Poirot geconfronteerd met een seriemoordenaar die alleen bekend staat als "A.B.C." Eerst slaat de moordenaar in Andover, dan Bexhill. Naarmate de moordtelling toeneemt, is de enige aanwijzing de kopie van de ABC-spoorweggids op elke plaats van delict. De onderzoeken van Poirot worden bij elke bocht gedwarsboomd door een vijand die vastbesloten is hem te slim af te zijn. Als de detective, overeenkomsten heeft met zijn aartsvijand, zal alles over hem in twijfel worden getrokken: zijn autoriteit, integriteit, verleden en identiteit.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3

Recensies (1)

The ABC Murders - Eerste aflevering

7.5

Nieuws (3)

Amazon Prime Video heeft een trailer gelanceerd van de komende serie The ABC Murders. Amazon gaat de serie vanaf 1 februari 2019 wereldwijd aanbieden.
28 dec 2018
1
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 december voor je op een rijtje gezet.
24 dec 2018
John Malkovich speelt Hercule Poirot in de komende serie The ABC Murders van BBC One. Het is opnieuw een verfilming van Agatha Christie-verhalen.
22 nov 2018

Populaire reacties (1)

4
13 feb 2019
Persoonlijk ben ik niet weg van deze nieuwe verfilmingen. Poirot is voor mij zeker niet de detective die ik altijd in mijn gedachten had. Voor mij kloppen er teveel details niet met de boeken van Agatha Christie. Te donker en duister.

Vergelijkbare series

Fringe
2 stemmen
Lie to Me
2 stemmen
Sherlock
2 stemmen
Dexter
1 stem