The ABC Murders

7.4 / 10
59 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkBBC One
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:59 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Detective
Netwerk:BBC One
The ABC Murders is een Britse detectiveserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 26 december 2018.

Gebaseerd op Aghata Christie's roman uit 1936, speelt zich af in de jaren 1930 op een moment dat de natie gevaarlijk verdeeld is en achterdocht en haat in opkomst, wordt Poirot geconfronteerd met een seriemoordenaar die alleen bekend staat als "A.B.C." Eerst slaat de moordenaar in Andover, dan Bexhill. Naarmate de moordtelling toeneemt, is de enige aanwijzing de kopie van de ABC-spoorweggids op elke plaats van delict. De onderzoeken van Poirot worden bij elke bocht gedwarsboomd door een vijand die vastbesloten is hem te slim af te zijn. Als de detective, overeenkomsten heeft met zijn aartsvijand, zal alles over hem in twijfel worden getrokken: zijn autoriteit, integriteit, verleden en identiteit.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3

Recensies (1)

The ABC Murders - Eerste aflevering

7.5

Nieuws (14)

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra. Veel kijkplezier.
za 25 april
1
Netflix komt in 2020 met de Amerikaanse komedieserie Space Force. De serie gaat over een groep mensen die een nieuwe tak van het leger moet oprichten.
27 sep 2019
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Amazon. We hebben een update gemaakt van de Amazon-series.
8 aug 2019

Populaire reacties (1)

4
13 feb 2019
Persoonlijk ben ik niet weg van deze nieuwe verfilmingen. Poirot is voor mij zeker niet de detective die ik altijd in mijn gedachten had. Voor mij kloppen er teveel details niet met de boeken van Agatha Christie. Te donker en duister.

Vergelijkbare series

Fringe
2 stemmen
Lie to Me
2 stemmen
Sherlock
2 stemmen
Dexter
1 stem