The ABC Murders

7.3 / 10
59 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Amazon toont trailer van The ABC Murders

Amazon Prime Video heeft een trailer gelanceerd van de komende serie The ABC Murders. Amazon gaat de serie vanaf 1 februari 2019 wereldwijd aanbieden.

John Malkovich speelt Hercule Poirot in The ABC Murders, die ook te zien is bij BBC One. Op Tweede Kerstdag is de BBC gestart met de uitzendingen. De serie bestaat uit drie afleveringen. Het is opnieuw een verfilming van Agatha Christie-verhalen.

The ABC Murders is gesitueerd in de jaren ’30, een tijd waarin Groot-Brittannië gevaarlijk verdeeld is en achterdocht en haat in opkomst zijn. Poirot wordt geconfronteerd met een seriemoordenaar die alleen bekend is als A.B.C. Naarmate het aantal slachtoffers stijgt, is de enige aanwijzing een kopie van The ABC Railway Guide op elke plaats delict. De onderzoeken van Poirot worden voortdurend gedwarsboomd door zijn aartsvijand die vastbesloten is hem te slim af te zijn.

James Prichard, uitvoerend producent en CEO van Agatha Christie Limited, zegt: "The ABC Murders is een van de meest verontrustende en intense verhalen die ik ken. Ik ben zeer verheugd dat John Malkovich deze rol wilde spelen in de eenmalige televisie-versie."

Naast Malkovich zullen ook Andrew Buchan, Eamon Farren en Tara Fitzgerald te zien zijn in de serie. Alex Gabassi, bekend van The Frankenstein Chronicles, is de regisseur.

Vorige aflevering
Episode 3
Episode 3
01x03
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Isa1001
29 dec 2018 12:28 -
ABC Murders was op BBC One maar wordt vanaf zondag 6 januari ook uitgezonden op BBC First.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Invisible Heroes. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
De cast voor de Amerikaanse sciencefictionserie Station Eleven van HBO Max is compleet. Onder andere Daniel Zovatto (Penny Dreadful: City of Angels) is toegevoegd.
Vandaag, 12:00
De Turkse misdaadserie Fatma gaat eind deze maand in première bij Netflix. De streamingdienst heeft ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00