Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Amazon toont trailer van The ABC Murders

Amazon Prime Video heeft een trailer gelanceerd van de komende serie The ABC Murders. Amazon gaat de serie vanaf 1 februari 2019 wereldwijd aanbieden.

John Malkovich speelt Hercule Poirot in The ABC Murders, die ook te zien is bij BBC One. Op Tweede Kerstdag is de BBC gestart met de uitzendingen. De serie bestaat uit drie afleveringen. Het is opnieuw een verfilming van Agatha Christie-verhalen.

The ABC Murders is gesitueerd in de jaren ’30, een tijd waarin Groot-Brittannië gevaarlijk verdeeld is en achterdocht en haat in opkomst zijn. Poirot wordt geconfronteerd met een seriemoordenaar die alleen bekend is als A.B.C. Naarmate het aantal slachtoffers stijgt, is de enige aanwijzing een kopie van The ABC Railway Guide op elke plaats delict. De onderzoeken van Poirot worden voortdurend gedwarsboomd door zijn aartsvijand die vastbesloten is hem te slim af te zijn.

James Prichard, uitvoerend producent en CEO van Agatha Christie Limited, zegt: "The ABC Murders is een van de meest verontrustende en intense verhalen die ik ken. Ik ben zeer verheugd dat John Malkovich deze rol wilde spelen in de eenmalige televisie-versie."

Naast Malkovich zullen ook Andrew Buchan, Eamon Farren en Tara Fitzgerald te zien zijn in de serie. Alex Gabassi, bekend van The Frankenstein Chronicles, is de regisseur.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 3
Episode 3
01x03
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Isa1001
29 dec 2018 12:28 -
ABC Murders was op BBC One maar wordt vanaf zondag 6 januari ook uitgezonden op BBC First.
Reageer
The ABC Murders