Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste beeld van BBC/Amazon-serie The ABC Murders

John Malkovich speelt Hercule Poirot in de komende serie The ABC Murders van BBC One. Het is opnieuw een verfilming van Agatha Christie-verhalen.

Amazon gaat de serie wereldwijd vertonen. Er is een eerste foto beschikbaar. We zien Rupert Grint als inspecteur Crome naast belangrijke castleden.

The ABC Murders is gesitueerd in de jaren ’30, een tijd waarin Groot-Brittannië gevaarlijk verdeeld is en achterdocht en haat in opkomst zijn. Poirot wordt geconfronteerd met een seriemoordenaar die alleen bekend is als A.B.C. Naarmate het aantal slachtoffers stijgt, is de enige aanwijzing een kopie van The ABC Railway Guide op elke plaats delict. De onderzoeken van Poirot worden voortdurend gedwarsboomd door zijn aartsvijand die vastbesloten is hem te slim af te zijn.

6642 ABCmurders

James Prichard, uitvoerend producent en CEO van Agatha Christie Limited, zegt: "The ABC Murders is een van de meest verontrustende en intense verhalen die ik ken. Ik ben zeer verheugd dat John Malkovich deze rol wil spelen in de eenmalige televisie-versie."

Naast Malkovich zullen ook Andrew Buchan, Eamon Farren en Tara Fitzgerald te zien zijn in de serie. Alex Gabassi, bekend van The Frankenstein Chronicles, is de regisseur. Het is nog niet bekend gemaakt wanneer de serie te zien is.
Vorige aflevering
Episode 3
Episode 3
01x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The ABC Murders