The ABC Murders

7.3 / 10
59 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste beeld van BBC/Amazon-serie The ABC Murders

John Malkovich speelt Hercule Poirot in de komende serie The ABC Murders van BBC One. Het is opnieuw een verfilming van Agatha Christie-verhalen.

Amazon gaat de serie wereldwijd vertonen. Er is een eerste foto beschikbaar. We zien Rupert Grint als inspecteur Crome naast belangrijke castleden.

The ABC Murders is gesitueerd in de jaren ’30, een tijd waarin Groot-Brittannië gevaarlijk verdeeld is en achterdocht en haat in opkomst zijn. Poirot wordt geconfronteerd met een seriemoordenaar die alleen bekend is als A.B.C. Naarmate het aantal slachtoffers stijgt, is de enige aanwijzing een kopie van The ABC Railway Guide op elke plaats delict. De onderzoeken van Poirot worden voortdurend gedwarsboomd door zijn aartsvijand die vastbesloten is hem te slim af te zijn.

6642 ABCmurders

James Prichard, uitvoerend producent en CEO van Agatha Christie Limited, zegt: "The ABC Murders is een van de meest verontrustende en intense verhalen die ik ken. Ik ben zeer verheugd dat John Malkovich deze rol wil spelen in de eenmalige televisie-versie."

Naast Malkovich zullen ook Andrew Buchan, Eamon Farren en Tara Fitzgerald te zien zijn in de serie. Alex Gabassi, bekend van The Frankenstein Chronicles, is de regisseur. Het is nog niet bekend gemaakt wanneer de serie te zien is.
Vorige aflevering
Episode 3
Episode 3
01x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft de teasers gedeeld van Star Trek: Picard en Star Trek: Lower Decks. Daarin werd duidelijk dat de series over een tijdje beschikbaar zijn.
Gisteren, 15:00
The Underground Railroad gaat in mei in première bij Amazon Prime Video. De streamingservice heeft ook een trailer uitgebracht.
Gisteren, 09:00
Actrice Helen McCrory is op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Ze was onder andere te zien in Peaky Blinders en Anna Karenina (2000).
zaterdag, 16:00
2
Onder andere Magnum, P.I., NCIS en Blue Bloods krijgen er aankomend televisie seizoen een nieuw seizoen bij. CBS vernieuwd nog drie andere series.
zaterdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie van Cuatro estaciones en La Habana (Four Season in Havana). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
2
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
vrijdag, 14:00