Terra Nova

7.6 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/11afleveringen/2011 - 2011 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20112011 (Beëindigd)
Netwerk:FOX
Terra Nova is een Amerikaanse sciencefictionserie van FOX. De serie ging in première op 1 september 2011.

Terra Nova speelt zich af in het jaar 2149, wanneer al het leven op de planeet Aarde wordt bedreigd met uitsterven. Wetenschappers hebben een deur geopend waardoor mensen terug te reizen naar de prehistorie. De Shannon familie (vader Jim, zijn vrouw Elisabeth en hun drie kinderen Josh, Maddy en Zoe) treden de tiende bedevaart van kolonisten naar Terra Nova, de eerste menselijke kolonie op de andere kant van de tijdelijke doorgang. Echter, hebben ze niet het besef dat ze het in het midden van een groep van carnivoren terecht komen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11

Recensies (2)

Terra Nova - Seizoen 1

Terra Nova - Eerste aflevering

Nieuws (11)

Disney+ had het al aangekondigd, via de nieuwe toevoeging van Star worden er vele series en films toegevoegd aan de contact van de House of Mouse streamingdienst.
29 Jan 2021
12
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst over en met dinosauriërs. Veel kijkplezier.
3 May 2020
3
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
4 Oct 2016
3

Populaire reacties (31)

10
19 Aug 2013
Super jammer dat er geen vervolg meer komt. :(
-
06 Oct 2014
Ik vind het jammer dat Terra Nova gestopt is. Het had net zoveel kijkers in de US als Game of Thrones (serie 4). Ik kan niet begrijpen dat FOX niet op z'n minst nog een tweede seizoen geprobeerd heeft. Nu is er in het dino genre niks meer te zien op TV.

Vergelijkbare series

The 100
17 stemmen
Revolution
9 stemmen
Lost
5 stemmen
V (2009)
4 stemmen
Falling Skies
4 stemmen