Dexter

8.4 / 10
53 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Welke series zijn op Netflix in Nederland

Netflix is vanaf vandaag te bestellen in Nederland en kost 7,99 euro per maand. Als je nu een abonnement neemt krijg je zelfs de eerste maand gratis. Maar is het als serieliefhebber wel de moeite waard om een Netflix account aan te schaffen? MijnSerie zette de series op een rijtje.

Hieronder een lijst met welke serie ze aanbieden, hoeveel seizoenen Netflix heeft en hoeveel seizoenen er al van de serie zijn.

The 4400 - 4 seizoenen - compleet
Accused - 2 seizoenen - compleet
American Horror Story - 1 seizoen - 2 seizoenen
Arne Dahl - 10 afleveringen - compleet
Arrested Development - 4 seizoenen - compleet (is van Netflix)
The Booth at the End - 2 seizoenen - compleet
Breakout Kings - 2 seizoenen - compleet
The Bridge - 1 seizoenen - compleet
Californication - 5 seizoenen - 6 seizoenen
Chuck - 5 seizoenen - compleet
Dexter - 6 seizoenen - 8 seizoenen
Dicte - 1 seizoen - compleet
Dirty Jobs - 2 seizoenen - 9 seizoenen
Doctor Who - 7 seizoenen - compleet
Extras - 2 seizoenen - compleet
Family Guy - 4 seizoenen - 12 seizoenen
Flikken Maastricht - 5 seizoenen - 7 seizoenen
Fringe - 4 seizoenen - 5 seizoenen
Gold Rush - 1 seizoen - 4 seizoenen
Gossip Girl - 5 seizoenen - 6 seizoenen
Hemlock Grove - 1 seizoen - compleet (is van Netflix)
Homeland - 1 seizoen - 2 seizoenen
House of Cards (2013) - 1 seizoen - compleet (is van Netflix)
How I Met Your Mother - 7 seizoenen - 8 seizoenen
Jericho - 2 seizoenen - compleet
The Killing - 3 seizoenen - compleet
Lie to Me - 3 seizoenen - compleet
Lip Service - 2 seizoenen - compleet
Lost - 6 seizoenen - compleet
Luther - 3 seizoenen - compleet
Merlin - 1 seizoen - 5 seizoenen
Misfits - 4 seizoenen - compleet
Modern Family - 3 seizoenen - 4 seizoenen
New Girl - 1 seizoenen - 2 seizoenen
The Office UK - 2 seizoenen - 2 seizoenen
Orange Is The New Black - 1 seizoen - compleet (is van Netflix)
Orphan Black - 1 seizoen - compleet
Pretty Little Liars - 4 seizoenen - compleet
Prison Break - 4 seizoenen - compleet
Robin Hood - 3 seizoenen - compleet
Sherlock - 2 seizoenen - compleet
Sons of Anarchy - 4 seizoenen - 5 seizoenen
Spartacus: Blood and Sand - 2 seizoenen - 3 seizoenen
Terra Nova - 1 seizoen - compleet
Twin Peaks - 2 seizoenen - compleet
Top Gear UK - 7 seizoenen - 20 seizoenen
The Unit - 4 seizoenen - compleet
The Vampire Diaries - 3 seizoenen - 4 seizoenen
White Collar - 3 seizoenen - 4 seizoenen

Netflix heeft wel wat series ingekocht maar kunnen van de populaire series zoals bijv Homeland, Dexter en Californication niet het nieuwste seizoen aanbieden. Waarschijnlijk zal Netflix deze seizoenen in de toekomst wel aanbieden maar als echte serieliefhebber wil je dit gelijk zien nadat het uitgezonden is in Amerika.Apparaten
De films en series op Netflix zijn veelal in HD-kwaliteit, en kunnen onbeperkt worden gekeken. Netflix werkt op pc en Mac en er zijn apps voor Android, iOS en Windows Phone, Apple TV, en de meeste smart tv's. Ook werkt Netflix op spelcomputers als Xbox 360, PS3, Wii U, op thuisbioscopen en op Blurayspelers.

Met het standaardabonnement van 7,99 euro per maand kunnen gebruikers gelijktijdig op twee apparaten kijken, voor 12 euro per maand kan dat worden uitgebreid naar vier apparaten.

De conclusie
Als serieliefhebber zal Netflix je niet aan de nieuwste seizoenen helpen en missen ze veel populaire series als bijvoorbeeld Game of Thrones, Breaking Bad en The Walking Dead. Dus als echte serieliefhebber kan je beter blijven streamen/downloaden want zoveel series heeft Netflix niet in huis.

Kijk je af en toe een serie en heb je veel van de bovenstaande series nog niet gezien. Dan is Netflix waarschijnlijk wel wat voor jou. Het werkt erg gemakkelijk en je kan het op veel apparaten bekijken. Ook zal het aanbod nog worden uitgebreid in de toekomst.

Kijk je geen series maar af en toe een film dan is Netflix misschien ook wel wat voor jou. Je kan namelijk de bovenstaande series ontdekken en dus een serieliefhebber worden maar ze hebben ook films als De Heineken Ontvoering, Komt een Vrouw Bij de Dokter en Gooische Vrouwen.

Bekijk het complete serie aanbod van Netflix
Vorige aflevering
Remember the Monsters?
Remember the Monsters?
08x12
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (34)

avatar_JanWillemK
11 sep 2013 10:45 -
Beetje jammerlijk aanbod.. Had verwacht dat ze toch wel wat meer series zouden aanbieden.

Vooral jammer dat ze weinig series aanbieden die op de zender Discovery Channel worden uitgezonden.
Uit deze lijst zal ik alleen 'The Booth at the End' en misschien 'Orange Is The New Black ' kijken. De rest ken ik al of lijkt me niets..
Reageer
avatar_anonymous
11 sep 2013 10:57 -
Ik ben er wel blij mee, ook de films die er op staan, veel "klassiekers" waarvan je wel eens zoiets hebt van die wil ik kijken! En het aanbod gaat zeker verbeterd worden! Ik ben er blij mee!
Reageer
avatar_anonymous
11 sep 2013 10:57 -
Ze hebben wel wat series van Discovery Channel zoals Dual Survival en Whale Wars, alleen hebben ze van beide series de eerste 2 seizoenen. Schiet ook niet echt op..
Reageer
avatar_JanWillemK
11 sep 2013 12:01 -
Ow, Dual Survival staat niet in je lijstje :P.. Die serie zou ik dan ook nog wel willen zien. Alleen helaas dat het dan niet de volledige serie is.
Reageer
avatar_Nilkes
11 sep 2013 12:43 -
Sommige series die achterlopen zullen waarschijnlijk ten tijde van de DVD/Blu-ray-releases geüpdatet worden met de nieuwste seizoenen. En het DVD/Blu-ray-releaseseizoen komt er weer aan, dus het Netflix-aanbod zal ook verder zijn uitgebreid tegen het eind van het jaar, denk ik zo.
Reageer
avatar_LadySkull
11 sep 2013 14:53 -
Via via hoorde ik ook dat alle seizoenen van "The Power Rangers" er op staat. Het is maar wat je leuk vindt, natuurlijk ;)
Reageer
avatar_anonymous
11 sep 2013 18:41 -
Op dit moment nog een te klein aanbod voor mij, ik wil juist afleveringen zien die pas uit zijn. Bij een groter aanbod ga ik er opnieuw over nadenken
Reageer
avatar_denman84
11 sep 2013 21:18 -
Ik ben nu al helemaal fan. Natuurlijk staat er niet meteen het aller nieuwste op, maar dat is in de States ook niet zo. Het aanbod is voor mij groot genoeg om me zoet mee te houden. Heb er nog genoeg niet van gezien :)
Reageer
avatar_Basdr
12 sep 2013 00:03 -
Nu de gratis maand ingegaan is zal ik het zeker gaan checken. Het aanbod viel me een beetje tegen maar er is zeker nog genoeg om me bezig te houden denk ik. Ik denk echter dat het jammer genoeg niet gauw zal gebeuren dat er series van HBO (Game of Thrones, True Blood) of AMC (Breaking Bad, Mad Men) op Netflix komen aangezien dat zelf al betaalzenders zijn en dit tegen ze zou werken. Hopelijk wordt het aanbod regelmatig aangevuld.
Reageer
avatar_Basdr
12 sep 2013 00:04 -
Hoewel The Killing er wel bij staat trouwens. Raar... Maar dat is nu toch gecanceld.
Reageer
avatar_anonymous
12 sep 2013 01:38 -
We moeten wel alistisch blijven, natuurlijk. Natuurlijk heeft Netflix niet de nieuwste films en series, omdat daar eerst nog de rechten van moeten worden verworven en omdat zenders als HBO en AMC veelal hun series niet afstaan. Dat snijdt die zenders in de vingers als zij hun paradepaardjes meteen afstaan, wat voor zin heeft het dan om je op die zender te abbonneren? Wie had gedacht dat het downloadtijdperk nu voorbij zou zijn, zat er, logischerwijs, dus flink naast. Netflix dient hooguit om films en series te kijken die je gemist hebt en dus nu kan inhalen.

En het aanbod is inderdaad vrij mager. Er staat redelijk wat op, maar het aanbod is te summier om echt versteld van te staan. Ik ben opzich redelijk tevreden, aangezien er vooral nog wat series opstaan die ik nog moet inhalen, die kan ik dus nu in de beste kwaliteit zien. We zullen nooit hetzelfde aanbod hebben als in Amerika, zelfs in Engeland, maar het zal wel wat uitgebreider worden, en moeten worden, wil het echt voet aan de grond krijgen in Nederland en een meerwaarde zijn.
Reageer
avatar_JanWillemK
12 sep 2013 11:49 -
Ik ben inmiddels ook de gratis maand in gegaan. Gisteren als test de film 'Limitless' aangezet. Kwaliteit in mijn ogen zeer slecht. Heb het gevoel dat de kwaliteit divx was. Vandaar de film niet afgekeken.

Wel is de serie 'The booth at the end' goede kwaliteit, dat dan weer wel :P
Reageer
avatar_mvdl85
12 sep 2013 12:15 -
f#ck netflix! downloaden jonguh
Reageer
avatar_Nilkes
12 sep 2013 13:56 -
@Dubst3p, Videokwaliteit is onder 'Mijn account > Videokwaliteit beheren' aan te passen naar hogere kwaliteit.
Reageer
avatar_JanWillemK
12 sep 2013 15:46 -
@Nilkes

Wow, bedankt! Dat maakte de kwaliteit beter!
Reageer
avatar_anonymous
14 sep 2013 23:26 -
Doctor Who, Fringe, The Unit, Luther, Californication, Orange is the new black en how i met your mother... Ik geloof dat ik weer even vooruit kan :)
Reageer
avatar_anonymous
15 sep 2013 12:38 -
Ik ben heel blij met netflix, ok de kwaliteit is niet altijd goed, maar voor 8 euro heb je er toch een hoop kijkplezier bij
Reageer
avatar_anonymous
15 sep 2013 22:27 -
zou raar zijn als ze voor (maar) 8 euro p/mnd de nieuwste series/seizoenen konden aanbieden. aanbod van zowel series, als films, en vooral voor de kids, is goed en houdt je zeker een paar maanden bezig. dan zullen we zien met welke frequentie er nieuwe bij komen...
Reageer
avatar_Joelie
16 sep 2013 09:36 -
Ik heb even via een plugin voor Chrome mijn DNS aangepast, zodat ik een Amerikaans IP adres had. En toen ingelogd op Netflix. Als ik dan inlog zie ik wel Mad Men en Breaking Bad staan (nog niet het meest recente seizoen), maar daar staat AMC dus wel de rechten ook af aan Netflix. Neem aan dat dit dan hier ook nog toegevoegd gaat worden.
Reageer
avatar_ELSimpatico
16 sep 2013 16:40 -
voor mensen die toch de amerikaanse aanbod willen op netflix, met ook andere series die niet in deze lijst staan, Als je google chrome of Firefox gebruikt kun je Media Hint instaleren deze werkt in de achtergrond maar er is dan wel alles beschikbaar.

enigste min-puntje is dat je het dan alleen via de browser kan bekijken dus niet via de apps op telefoon of tablets
Reageer
avatar_Bucanier
17 sep 2013 12:58 -
ik heb het gisteren toegevoegd (aangemeld) maar dat je gelijk je creditcard gegevens moet geven vind ik wel een beetje vreemd oke je kan het na een maand opzeggen maar ze hebben dan wel je gegevens.
trouwens de meeste series die download ik rechtstreeks zodra ze uitkomen , maar over het algemeen om even zo een serie te kijken via netflix is toch wel leuk scheelt weer ruimte op de harde schijf ik ben niet negatief maar ook niet positief 50/50
Reageer
avatar_anonymous
30 sep 2013 22:09 -
Ik kijk wel de Amerikaanse Netflix op m'n tablet, hoor
Reageer
avatar_anonymous
21 okt 2013 21:06 -
Net de serie van merlin gekeken..nu bij seizoen 3 aangekomen..staan 3-4 en 5 er niet op..baal ik toch stevig van

Weer iemand toevallig wanneer deel 3-4 en 5 er opkomen

Gr martin
Reageer
avatar_anonymous
21 okt 2013 21:17 -
Ik zou de klantenservice van Netflix even contacten, dan kom je misschien wat meer te weten. Ik heb in ieder geval geen antwoord op je vraag. Prima service trouwens...
Reageer
avatar_anonymous
21 okt 2013 21:33 -
Dank je wel nol gaan we doen :)
Reageer
avatar_anonymous
19 nov 2013 14:33 -
Weet jullie wanneer vampire diaries siezoen 4 op.netflix komt. Hij zou normaal op 3 oktober er op komen.
Is zou jammer dat die nog niet opstaat.
Reageer
avatar_anonymous
06 jan 2014 17:02 -
Ik heb deel 1,2,3,en 4 t/m serie 14 gevolgd van pretty little liars, komt de rest van deel 4 ook op netflix? Hoop het wel, anders weet ik nog niet wie "A" is!
Reageer
avatar_anonymous
19 jan 2014 14:40 -
Ik ben lid geworden van Netflix.Vind het een geweldig programma.Nu kan ik tenminste ook eens series kijken die ik toen op tv wilde kijken maar niet kon kijken.Echt leuk.
Reageer
avatar_anonymous
04 feb 2014 14:57 -
ik scrollde net door netflix en 'Breaking Bad' + 'Mad Men' staan er op, ook is er weer iets nieuws: lillyhammer (2 seizoenen en 3e seizoen komt er aan) en er is een nieuw seizoen van dexter toegevoegd dus 7 seizoenen van de 8. 'The Walking Dead' komt als het goed is binnenkort nieuw op netflix. Ik ben nu bezig met HIMYM en hoop dat ze seizoen 8 er snel bij doen want ik ben al bij S5 in 2 maanden...

Ik kan trouwens ook American Horror Story aanbevelen, seizoen 1 heeft een eigen verhaal dus het is niet zo heel erg dat het 2e seizoen er nog niet op staat. Deels ook weer wel want dat betekent dat seizoen 3 er nog lang niet komt en die is juist gaaf! (witches, voodoo, awesomeness)
Reageer
avatar_anonymous
04 feb 2014 15:31 -
Jammer , netflix had in januari al meerdere seizoenen merlin beloofd..maar is er nog steeds niet..komt ook steeds minder op..denk dat ik de verlenging gewoon stop
Reageer
avatar_anonymous
17 feb 2014 04:41 -
Hier staat duidelijk op dat merlin tot seiZoen 5 gaat maar op mijn tablet pc gaat het maar tot en met seizoen 2 dus bij deze meer seizoenen aub anders stopt het voor mij en waarschijnlijk voor meerdere lijkt me ook leuk als jullie meer afleveringen van twilight plaatsen
Reageer
avatar_Mandy1966
01 maa 2014 14:36 -
Revolution seizoen 1 is ook toegevoegd aan het Netflix pakket
Reageer
avatar_anonymous
12 maa 2014 13:11 -
al enig idee wanneer de UHD ofwel 4K videokwaliteit in Nederland voor ons beschikbaar komt, zit wel een Netflix app op mijn nieuwe Ultra HD tv, maar alleen nog maar zogenoemd Super HD beschikbaar om te kijken?? is ook goed te kijken, maar ja toch graag de extra pluspunten van mijn tv graag benutten, zoals bijvoorbeeld House of Cards welke ze in 4K hebben opgenomen.
Reageer
avatar_anonymous
17 dec 2014 14:43 -
Deze lijst is oud, de site nuopnetflix.nl heeft een actueel overzicht. Niet erg mooi overigens, maar wel handig.
Reageer
Dexter