Tell Me a Story (2018)

7.7 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_JanWillemK
7.8
21 jun 2020 23:17 -
De serie viel me alles mee!
Er gebeuren in ieder geval genoeg dingen om je te vermaken.

De link naar sommige sprookjes is moeilijk te leggen, maar als je weet naar welke sprookjes gerefereerd wordt dan valt er veel op zijn plek.
Reageer
avatar_Linda60
6.5
05 jan 2019 20:15 -
Ben inmiddels bij aflevering 6. Goede serie maar ik snap de connectie met sprookjes niet zo. Dan zou het sprookjes gedeelte op elke serie vsn toepassing kunnen zijm
Reageer
Bekijk reacties (2)
avatar_renzoroy
05 jan 2019 21:10
Bijgewerkt op: 05 jan 2019 21:10
Ja het is best ver gezocht vind ik zelf. Op deze wikipedia pagina kan je lezen welk sprookjesfiguur de characters in de serie moeten voorstellen.

https://en.wikipedia.org/wiki/Tell_Me_a_Story_(TV_series)

Je moet het maar weten, want als er nooit iets over een verbinding tussen deze serie en bepaalde sprookjes gezegd was, had ik het gewoon als een normale thriller/actie serie gezien, wat ik eigenlijk sowieso vind. :)
Reageer
avatar_Linda60
06 jan 2019 12:51
Ja precies dat. Desalniettemin een goede serie
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.