't Schaep met de vijf pooten

8.2 / 10
50 min
Muziek, Dramedy
Volg deze serie
8.2 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2006 - 2007 
NetwerkKRO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20062007 (Beëindigd)
Genres:MuziekDramedy
Netwerk:KRO
't Schaep met de vijf pooten is een Nederlandse muzikale dramedyserie van de zender KRO. De serie ging in première op 3 december 2006.

Eindelijk kan iedereen weer genieten van 't Schaep met de 5 Pooten, de avonturen van Kootje, Lukas en tante Door in het beroemde Amsterdamse cafe. De serie werd voor het eerst uitgezonden in 1969 en werd bekroond met een Televizierring. Van het oorspronkelijke materiaal is zeer weinig bewaard gebleven, maar gelukkig werd besloten tot het maken van een remake, welke onlangs met groot succes is uitgezonden bij de KRO. Alle originele scripts zijn bewerkt tot afleveringen met een hedendaags karakter, ook al speelt 't Schaep met de 5 Pooten nog steeds in 1969. De sfeer van toen en de grote en kleine problemen uit die tijd zorgen voor vaak komishe, soms ontroerende maar altijd levendige gebeurtenissen in het Jordaanse cafe. Geniet ruim 36 jaar later van Kootje, Lukas, tante Door en al die andere onvergetelijke personages, met veel gevoel voor humor en het hart op de tong.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie 't Schaep met de vijf pooten.
't Schaep met de vijf pooten