Star Trek: Picard

8.1 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
3seizoenen/30afleveringen/2020 - 2023 
NetwerkParamount+
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20202023 (Beëindigd)
Netwerk:Paramount+
Star Trek: Picard is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Paramount+. De serie ging in première op 23 januari 2020.

Star Trek: Picard zal plaatsvinden na de vernietiging van het Romulaanse Rijk. En het leven van Picard is daardoor radicaal veranderd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3

Populaire reacties (21)

avatar mebo870
-
28 apr 2022
Men had beter dat 2de seizoen Star Trek Reunion genoemd.
We zien daar oa: Brent Spiner (Data), Jeri Ryan (Seven of Nine), John de Lancie (Q), Whoopi Goldberg (Guinan), Jonathan Frakes (William Riker), Jonathan Del Arco (Hugh)
LeVar Burton (Geordi La Forge) vonden ze waarschijnlijk niet.
Ik ben hevige fan van Star Trek, maar seizoen 2 slaat nergens op.
Van de ene flasback naar de andere, opgevuld met oeverloos gelul.
Van de echte star trek avonturen, na zeven afleveringen bitter weinig gezien.
avatar BlackBiker
7
8 apr 2022
Ik weet niet, maar ik heb toch wat moeite met dit tweede seizoen. Het komt op mij allemaal wat geforceerd over. Het verhaal komt bij mij niet echt binnen. En allemaal bekende koppen die dan toch heel iemand anders zijn? Het is wat ver gezocht allemaal. En eigenlijk ook saai.
Jammer dat Q eigenlijk alleen als MacGuffin gebruikt wordt. We zijn al over de helft van het seizoen en het is nog volstrekt onduidelijk wat nou zijn motivatie is om dit te doen.
Nee, dit lijkt niet de goede kant op te gaan. En als dit zo blijft is dit helaas het zoveelste Star Trek probeersel dat Alex Kurtzman en consorten weten te verklooien.
Star Trek: Picard